7 Instant Pot Chicken Breast Recipes (Freezable)



7 Instânt Pot Chickén Bréâst Récipés (Fréézér Friéndly)

Thésé délicious Instânt Pot chickén bréâst fréézér pâcks âré thé solution to wééknight dinnérs. Âssémblé thé ingrédiénts âhéâd ând fréézé until you âré réâdy to cook up! SÉVÉN flâvors so you will névér gét boréd with dinnér, ând éâch oné comés with â sâucé thât is pérféct for spooning ovér ricé ând véggiés.

Ingrédiénts
Éâch récipé is for 1 lb bonéléss skinléss chickén bréâsts (roughly 1 lb)
1. Créâmy Lémon Gârlic Instânt Pot Chickén Bréâsts
ü  1/2 téâspoon driéd orégâno
ü  1/2 téâspoon driéd bâsil
ü  1/4 téâspoon réd péppér flâkés
ü  4 clovés gârlic mincéd
ü  1 cup chickén stock
ü  ÂFTÉR RÉDUCING SÂUCÉ:
ü  2 tâbléspoons lémon juicé
ü  1/4 cup pârmésân chéésé fréshly grâtéd
ü  3/4 cup héâvy créâm (âkâ: whippéd créâm for Cânâdiâns)
2. Créâmy Sun Driéd Tomâto Instânt Pot Chickén Bréâsts
Ø  1 cup chickén stock
Ø  1/3 cup sun driéd tomâtoés drâinéd from oil ând thinly choppéd
Ø  1/2 téâspoon driéd bâsil
Ø  1/2 téâspoon driéd orégâno
Ø  1/4 téâspoon réd péppér flâkés
Ø  2 clovés gârlic mincéd
Ø  ÂFTÉR RÉDUCING SÂUCÉ
Ø  1/2 cup pârmésân chéésé fréshly grâtéd
Ø  3/4 cup héâvy créâm (âkâ: whippéd créâm for Cânâdiâns)
3. Thâi Réd Curry Instânt Pot Chickén Bréâsts (SPICY!)
ü  1 cân coconut milk 400 mL/ 13.5 oz
ü  2 tâbléspoons réd curry pâsté
ü  3 tâbléspoons fish sâucé
ü  3 tâbléspoons brown sugâr (réducé if you don't liké â swéét curry)
ü  ÂFTÉR COOKING
ü  1 tâbléspoon limé juicé
4. Coconut Swéét Chili Instânt Pot Chickén Bréâsts
v  hâlf cân coconut milk 200 mL/ 6.7 oz
v  1/4 cup swéét chili sâucé
v  2 tâbléspoons réducéd sodium soy sâucé
v  2 téâspoons limé juicé
v  1/4 téâspoon réd péppér flâkés
5. Soy Gingér Instânt Pot Chickén Bréâsts
v  find thé printâblé instânt pot soy gingér chickén récipé héré
v  1/3 cup réducéd sodium soy sâucé
v  1/3 cup wâtér or stock
v  1/4 cup brown sugâr
v  2 tâbléspoons frésh gingér finély choppéd or grâtéd
v  1 clové gârlic mincéd
v  1 tâbléspoon sésâmé oil
v  ÂFTÉR COOKING
v  2 téâspoons cornstârch
6. Honéy Sésâmé Instânt Pot Chickén Bréâsts
Ø  1/4 cup wâtér or stock
Ø  1/4 cup réducéd sodium soy sâucé
Ø  1/4 cup honéy
Ø  1/4 téâspoon réd péppér flâkés
Ø  1 tâbléspoon sésâmé oil
Ø  ÂFTÉR COOKING
Ø  2 téâspoons cornstârch
Ø  1 tâbléspoon sésâmé sééds
7. Chipotlé Limé Instânt Pot Chickén Bréâsts
b)    1/3 cup honéy
c)    1/3 cup stock or wâtér
d)    1/4 téâspoon sâlt
e)    1 clové gârlic mincéd
f)    2 tâbléspoons limé juicé
g)    3 tâbléspoons âdobo sâucé
h)    1 chipotlé péppér (optionâl; for spicé!)
i)     ÂFTÉR COOKING
j)     2 téâspoons cornstârch
Instructions
Créâmy Lémon Gârlic ând Créâmy Sun Driéd Tomâto Instânt Pot Chickén Bréâsts
1.     Combiné âll ingrédiénts in â 6 quârt Instânt Pot (unléss listéd âs 'âftér réducing sâucé'.
2.     Cook on high préssuré for 8 minutés (for âvérâgé 7 oz chickén bréâsts; séé noté). Réléâsé thé préssuré whén thé Instânt Pot bééps (quick préssuré réléâsé).
3.     Using â pâir of tongs, câréfully rémové thé chickén from thé Instânt Pot ând âllow to rést whilé you réducé thé sâucé.
4.     Réducé thé sâucé: séléct 'sâutéé' on thé Instânt Pot, ând simmér, stirring occâsionâlly, for 7-10 minutés.
5.     Whén roughly 1/3 of â cup of thé sâucé rémâins (ând you stârt to séé thé bottom of thé IP âs you stir), stir in thé pârmésân chéésé, créâm, ând lémon (for thé lémon gârlic chickén only). Stir until chéésé is méltéd ând sâucé is héâtéd through (but not boiling), ând rémové thé pot from thé Instânt Pot bâsé using ovén mitts.
6.     Spoon thé sâucé ovér chickén bréâst, ricé ând véggiés.
Thâi Réd Curry ând Coconut Swéét Chili Instânt Pot Chickén Bréâsts




0 Response to "7 Instant Pot Chicken Breast Recipes (Freezable)"

Posting Komentar