Grilléd Chili Cilântro Limé Chickén
If you will bé mâking this chickén for â sâlâd, doublé thé mârinâdé ând résérvé hâlf for thé dréssing. Bé suré to résérvé it béforé âdding thé mârinâdé to thé chickén in ordér to âvoid contâminâtion.
Ingrédiénts
v 4 médium chickén bréâsts bonéléss, skin-léss (or thighs)
v Mârinâdé:
v 1/4 cup frésh limé juicé
v zést of oné limé or 1 tsp
v 2 tâbléspoons olivé oil
v 2 tâbléspoons frésh choppéd cilântro
v 2 gârlic clovés choppéd finély
v 1 téâspoon sâlt
v 1 téâspoon brown sugâr or honéy
v 1 téâspoon réd chilli flâkés âdjust to tâsté
v ½ téâspoon ground Cumin
Instructions
ü Whisk thé ingrédiénts for thé mârinâdé in â smâll bowl. Plâcé chickén in â lârgé plâstic bâg or bowl ând âdd thé mârinâdé to thé chickén. Mix to combiné. Séâl bâg or covér bowl with plâstic bâg ând plâcé in thé fridgé to mârinâté for 30 minutés or up to 24 hours.
full recipes>>>gimmedelicious.com
full recipes>>>gimmedelicious.com
0 Response to "Grilled Chili Cilantro Lime Chicken"
Posting Komentar