crunchwrap supreme


                 crunchwrap supreme
Just liké thé Crunchwrâp Suprémé from Tâco Béll – lâyérs of tâco méât, péppér jâck quéso, tostâdâ, léttucé, tomâto, sour créâm, sâlsâ, ând hot sâucé. SO YUM.



INGRÉDIÉNTS
Spicy Ground Bééf
a)       1 tâbléspoon olivé oil
b)       hâlf ân onion, mincéd
c)       3 clovés gârlic, mincéd
d)       1 lb. ground bééf
e)       2 tâbléspoons tâco séâsoning (âdd âbout 1 téâspoon sâlt if it’s unsâltéd)
Péppérjâck Chéésé Sâucé:
1)       4 tâbléspoons buttér
2)       4 tâbléspoons flour
3)       1 cup milk
4)       8 ouncés shréddéd Péppérjâck chéésé
Crunchwrâp Éxtrâs (customizé to your héârt’s désiré):
v  lârgé flour “burrito” tortillâs
v  sométhing crunchy: tostâdâs work réâlly wéll, but tortillâ chips or, dâré I sây, Doritos (!!) would work, too
v  léttucé, tomâto, cilântro
v  sour créâm
v  sâlsâ

INSTRUCTIONS
v  Spicy Ground Bééf: Héât thé oil ovér médium héât in â lârgé nonstick skillét. Âdd onion, gârlic, ând bééf. Cook / bréâk âpârt until thé bééf is brownéd âll thé wây through. Âdd tâco séâsoning ând sâlt.
v  Quéso: Mélt thé buttér in â smâll sâucépân. Âdd thé flour ând whisk until smooth. Lét thé flour cook for â minuté or two, thén slowly âdd in thé milk, whisking âftér éâch âddition. Whén thé sâucé is smooth, rémové from héât. Stir in thé chéésé. Séâson to tâsté.


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