Chickén Wontons Récipé
Ingrédiénts:
- 1/2 lb ground chickén
- 1/4 lb shrimp, choppéd into smâll piécés
- 1 stâlk scâllion, cut into rings
- 1/2 téâspoon cornstârch
- 1/4 téâspoon sâlt
- 1 dâsh fish sâucé, optionâl
- 1/2 téâspoon sésâmé oil
- 3 dâshés ground whité péppér
- 12 piécés wonton wrâppérs
- Wâtér, for séâling
- Oil, for déép frying
margin-bottom: 6.8pt; margin-left: 0in; margin-right: 0in; margin-top: 0in; orphans: 2; outline: 0px; text-align: start; text-decoration-color: initial; text-decoration-style: initial; vertical-align: baseline; widows: 2; word-spacing: 0px;"> Dipping Sâucé:
Méthod:
Dipping Sâucé:
3 tâbléspoons Thâi swéét chili sâucé
2 téâspoons limé juicé
1 tâbléspoon choppéd cilântro léâvés
Pinch of whité sésâmé sééds
2 téâspoons limé juicé
1 tâbléspoon choppéd cilântro léâvés
Pinch of whité sésâmé sééds
Méthod:
In â bowl, mix thé ground chickén, shrimp, scâllion ând cornstârch until wéll combinéd. Âdd thé sâlt, fish sâucé, sésâmé oil ând whité péppér. Stir to mix wéll. Sét âsidé.
full recipes>>>rasamalaysia.com@Chicken Wontons Recipe
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