Chinese Fried Rice (Yangzhou Fried Rice)


Chinésé Friéd Ricé (Yângzhou Friéd Ricé)


Ingrédiénts
v  6 cups léftovér whité ricé (noté 1)
v  2 lârgé éggs, béâtén
v  2 tâbléspoons végétâblé oil
v  ¼ cup dicéd Chinésé hâm (or you cân usé châr siu )
v  8-10 shélléd shrimp, dévéinéd
v  ½ cup gréén péâs
v  ½ cup dicéd cârrot
v  Pinch of sâlt to tâsté
v  ¼ téâspoon ground whité péppér
v  1 tâbléspoon light soy sâucé
v  2 gréén onions, finély choppéd

Instructions
a)     Slightly sépârâté thé grâins of ricé viâ slightly préssing thé ricé by â ricé scoop. This stép is optionâl but highly récomméndéd for béginnérs.
b)    Héât up âround 1 tâbléspoon of cooking oil in wok ând fry gréén béâns ând dicéd cârrots until softénéd.
c)     Héât up 1 tâbléspoon of cooking oil in â wok or â nonstick skillét (Noté 2) ând fry shrimp until slightly séâréd. Trânsfér out.

0 Response to "Chinese Fried Rice (Yangzhou Fried Rice)"

Posting Komentar