Chinésé Friéd Ricé (Yângzhou Friéd Ricé)
Ingrédiénts
v 6 cups léftovér whité ricé (noté 1)
v 2 lârgé éggs, béâtén
v 2 tâbléspoons végétâblé oil
v ¼ cup dicéd Chinésé hâm (or you cân usé châr siu )
v 8-10 shélléd shrimp, dévéinéd
v ½ cup gréén péâs
v ½ cup dicéd cârrot
v Pinch of sâlt to tâsté
v ¼ téâspoon ground whité péppér
v 1 tâbléspoon light soy sâucé
v 2 gréén onions, finély choppéd
Instructions
a) Slightly sépârâté thé grâins of ricé viâ slightly préssing thé ricé by â ricé scoop. This stép is optionâl but highly récomméndéd for béginnérs.
b) Héât up âround 1 tâbléspoon of cooking oil in wok ând fry gréén béâns ând dicéd cârrots until softénéd.
c) Héât up 1 tâbléspoon of cooking oil in â wok or â nonstick skillét (Noté 2) ând fry shrimp until slightly séâréd. Trânsfér out.
0 Response to "Chinese Fried Rice (Yangzhou Fried Rice)"
Posting Komentar