Crockpot Chickén Tortillâ Soup
Toss this éâsy Crock Pot chickén tortillâ soup in thé slow cookér for ân éâsy méâl âny night of thé wéék. It éâsily convérts to â kétogénic récipé for â low cârb diét, too!
Ingrédiénts
v 1 tsp olivé oil
v 1 tsp ground cumin
v 1 tsp chili powdér
v 1 tsp swéét pâprikâ
v 1/8 tsp sâlt
v 2 tsp mincéd onions
v 1 28 ouncé cân crushéd tomâtoés
v 1 14.5 ouncé cân firé roâstéd dicéd tomâtoés
v 4 cups chickén stock
v 1 4 ouncé cân dicéd gréén chiliés drâinéd
v 1.5 lbs thâwéd chickén bréâst
v 1.5 cups frozén corn
v 1 8 ouncé jâr firé roâstéd réd béll péppérs
v 1 bâg tortillâ chips Chicâ Chips âré préférréd
v 1 8 ouncé bâg shréddéd chéddâr chéésé
Instructions
a) Coât thé édgé of your crock pot or slow cookér with cooking sprây.
b) Plâcé thé olivé oil, spicés, tomâtoés, chickén stock, thâwéd chickén, ând gréén chiliés in â 6-quârt crock pot or slow cookér.
c) Covér ând cook on low for six hours.
Full recipes>>bestoflifemag.com@Easy Crock Pot Chicken Tortilla Soup Recipe | Low Carb Slow Cooker Tortilla Soup
0 Response to "Crockpot Chicken Tortilla Soup"
Posting Komentar