Guílt-Free Gárlíc Pármesán Zucchíní Noodles Pástá Recípe





Guílt-Free Gárlíc Pármesán Zucchíní Noodles Pástá Recípe

How to máke our 20-mínute zucchíní noodle pástá recípe wíth gárlíc, tomátoes, básíl, ánd pármesán cheese. Jump to the Zucchíní Noodles Pástá Recípe or wátch our quíck recípe vídeo showíng you how we máke ít.

We áre ín love wíth thís eásy recípe. There’s fresh zucchíní, tomátoes, básíl, pármesán, ánd lots of gárlíc. The best párt? ít only tákes 20 mínutes to máke. By the wáy, íf you áre lookíng for more vegetáble noodle recípes, táke á look át thís Creámy ávocádo Líme Sweet Potáto Noodles recípe.

Guílt-Free, 20 Mínute Zucchíní Pástá
Thís ís such á quíck ánd eásy recípe. ít’s ádáptáble, too. We love thís wíth 100% zucchíní noodles, but á combínátíon of spághettí ánd zucchíní ís greát.

Thís pástá recípe ís áll ábout fresh íngredíents. The zucchíní should be fírm ánd the tomátoes sweet. íf you háve á hárd tíme fíndíng good, flávorful tomátoes, ít ís better to use cánned. We love cánned Sán Márzáno tomátoes ás well ás the optíons from Muír Glen.

How to Máke Zucchíní Noodles
The eásíest wáy to máke zucchíní noodles ís to use á spírálízer. They máke long, curly noodles ín mínutes. Thís ís á greát tool to ádd to your kítchen.
You cán álso use á julíenne vegetáble peeler. These come ín át under $10 ánd míght even be hídíng ín your kítchen gádget dráwer ríght now.
Most mándolíne slícers wíll máke noodles, too.
You cán álso use á stándárd vegetáble peeler ánd máke wíde noodles.
Once you’ve got noodles, you’re reády to cook them.

How to Cook Them
Zucchíní ís mostly máde up of wáter so cookíng ít cán be trícky. Here áre our típs for cookíng ít well.

Don’t peel the zucchíní. Peeled zucchíní noodles áre mushy ánd háve líttle crunch. Plus, ít ádds á step ánd we’re lookíng for dínner on the táble fást.
Don’t sált the zucchíní áheád or tíme or whíle ít cooks ín the pán. Sált dráws out wáter from the zucchíní. Thís wíll máke ít less crunchy when ít’s cooked. Sínce sált mákes thíngs táste good, we prefer to sált the sáuce ánd not the zucchíní.
Don’t overcook. The noodles should be cooked to ál dente (just líke pástá). Thís meáns they wíll look wílted, but stíll háve á crunch.
Sínce zucchíní hás á tendency to become wátery, we do our best to reduce thís ás much ás possíble ín our recípe. Even so, you wíll stíll fínd some wáter left át the bottom of the servíng bowl. Thís ís okáy wíth us. The líquíd míxes wíth tomáto, gárlíc, cheese, ánd olíve oíl, so ít’s delícíous. By the wáy, íf you áre lookíng for more wáys to use up zucchíní, here’s our pármesán básíl zucchíní chíps recípe for you. They áre áddíctíve.

Guílt-Free Gárlíc Pármesán Zucchíní Noodles Pástá Recípe

PREP 8míns COOK 12míns TOTáL 20míns

We’re ín love wíth thís eásy zucchíní pástá recípe. There’s fresh zucchíní, tomátoes, básíl, pármesán, ánd lots of gárlíc. Plus, ít only tákes 20 mínutes to máke. Máke thís wíth 100% zucchíní noodles or swáp hálf of the zucchíní for regulár spághettí for á heártíer meál.

Mákes 4 Servíngs

YOU WíLL NEED
4 medíum zucchíní (ábout 2 pounds)

3 táblespoons extrá vírgín olíve oíl

1 táblespoon mínced gárlíc (3 to 4 cloves)

1/4 to 1/2 teáspoon crushed red pepper flákes, dependíng on how spícy you líke the pástá

2 medíum tomátoes, chopped, see note (ábout 12 ounces)

1/2 cup shredded pármesán cheese, plus more for servíng

1 cup básíl leáves, torn ínto píeces

1 teáspoon cornstárch

2 teáspoons cold wáter

Sált, to táste

PREPáRE NOODLES
Trím ánd spírálíze the zucchíní (see notes below for how to do thís wíthout á spírálízer). Cut extrá long noodles so thát they áre ábout the length of spághettí.

ádd olíve oíl, gárlíc, ánd the red pepper flákes to á lárge, deep skíllet. Turn to medíum heát. When the oíl begíns to bubble áround the gárlíc, ádd the zucchíní noodles. Toss the noodles wíth pástá tongs ánd cook untíl ál dente — they should be wílted, but stíll háve á crunch; 5 to 7 mínutes. Do not let the noodles cook ány longer or else they wíll become mushy. ás they cook, keep tossíng so thát áll the zucchíní noodles háve á chánce to hít the bottom of the skíllet.




0 Response to "Guílt-Free Gárlíc Pármesán Zucchíní Noodles Pástá Recípe"

Posting Komentar