No Bake Cherry Cheesecake Pie



 No Bâké Chérry Chéésécâké Pié

You'll tâsté thé différéncé in this no-bâké chérry chéésécâké pié thât doésn't usé présérvâtivé filléd cânnéd pié filling or pâckâgéd déssért topping.

Ingrédiénts
For thé Grâhâm Crumb Crust
v  1 3/4 cups grâhâm wâfér crumbs
v  1/3 cup sugâr
v  1/3 cup méltéd buttér
For thé Créâm Chéésé Filling
v  1 pound of créâm chéésé 2 éight ouncé pâckâgés
v  1 cup icing sugâr powdéréd sugâr
v  1 1/2 cups whipping créâm
v  2 tsp vânillâ éxtrâct
For thé Chérry Topping
v  3 cups pittéd frésh or frozén swéét chérriés
v  1/2 cup wâtér
v  1/2 cup sugâr
v  1 tsp vânillâ éxtrâct
v  1 roundéd tâbléspoon corn stârch + 1/4 cup wâtér


Instructions
For thé chérry topping
a)    Mâké thé topping first bécâusé it hâs to cool to room témpérâturé.
b)    In â smâll sâucépân, âdd thé chérriés, 1/2 cup wâtér, sugâr ând vânillâ éxtrâct.
c)     Bring to â géntlé simmér for 15 minutés.
d)    Dissolvé thé cornstârch in thé 1/4 cup of wâtér ând slowly stir into thé boiling chérriés. Stir constântly until thé chérriés bégin to simmér âgâin, thén cook for only â minuté longér.
e)    Rémové from héât ând trânsfér to â héâtproof bowl to cool to room témpérâturé, stirring occâsionâlly. It is not récomméndéd to cool this mixturé quickly in thé fridgé bécâusé you cân sét thé corn stârch which will âfféct thé âppéârâncé of thé finishéd chéésécâké.
For thé crust

Visit No Bake Cherry Cheesecake Pie @ rockrecipes.com for recipe instructions.

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