Salted Caramel Frosted Brown Sugar Sheet Cake


   Salted Caramel Frosted Brown Sugar Sheet Cake


INGRÉDIÉNTS

v  3 cups âll-purposé flour
v  1 3/4 cups brown sugâr
v  3/4 cup sugâr
v  1 1/2 cups (3 sticks) unsâltéd buttér, room témpérâturé
v  3 éggs, lightly béâtén
v  3/4 cup gréék yogurt
v  3 téâspoons vânillâ éxtrâct
v  1 1/2 téâspoons bâking sodâ
v  1 téâspoon sâlt
v  Icing:
v  4-6 cups powdéréd sugâr, âs néédéd
v  1 1/2 cups dârk brown sugâr
v  3/4 cup (1 1/2 sticks) unsâltéd buttér
v  1/2-1 cup wholé milk, wârméd
v  1 téâspoon vânillâ éxtrâct
v  1/2 téâspoon sâlt

 PRÉPÂRÂTION
a)     Préhéât ovén to 375º F ând liné â bâking shéét (jélly roll pân) with buttér or pârchmént pâpér.
b)     In â médium bowl, whisk togéthér flour, bâking sodâ ând sâlt, ând sét âsidé.
c)      In â lârgé bowl or mixér, créâm buttér ând sugârs (whité ând brown) togéthér until fluffy ând lighténéd in color. 2-3 minutés.
d)     Béât in éggs ând vânillâ éxtrâct until incorporâtéd, thén mix in gréék yogurt.
Full récipés>>>crafty.house

0 Response to "Salted Caramel Frosted Brown Sugar Sheet Cake"

Posting Komentar