STRáWBERRY NUTELLá PíZZá


STRáWBERRY NUTELLá PíZZá

Hí there, ít’s Kárá from Creátíons by Kárá wíth ánother delectáble treát thát you don’t wánt to míss! Háve you ever tríed dessert pízzá? íf not, you áre míssíng out bíg tíme! í háve á recípe for Cínnámon Crumb Pízzá thát my fámíly goes crázy for.

Well, í’m áddíng ánother fábulous dessert pízzá recípe to my collectíon. í tríed á Stráwberry Nutellá Pízzá át á blog conventíon á few weeks ágo. í wás át án ítálíán restáuránt wíth á dozen other ládíes, ánd we were áll droolíng over thís sínfully delícíous treát!

í sáw fresh stráwberríes át the grocery store á few dáys láter, ánd í just knew í hád to try ánd re-creáte the recípe át home. ít took three tríes, but í fínálly cáme up wíth á wínníng recípe. My fámíly downed the entíre pízzá ín á mátter of mínutes. ít ís heávenly!!

NUTELLá PíZZá

Serves: 16 servíngs

íNGREDíENTS
Dough:
1 tsp ínstánt yeást
¼ tsp sugár
¾ cup wárm wáter
½ tsp sált
1 Tbsp olíve oíl
1½- 2 cups flour
Toppíng:
1 smáll bánáná, slíced
1 pínt stráwberríes, slíced
2 Tbsp slíced álmonds
½ cup Nutellá
Powdered sugár (optíonál)

íNSTRUCTíONS
Míx yeást, sugár, ánd wárm wáter ín á míxíng bowl ánd let sít for 10 mínutes. ádd sált, oíl, ánd enough flour to máke á soft dough. Kneád á few tímes on á floured countertop just tíll smooth. Let rest for 5 mínutes. Dívíde dough ín hálf. Roll eách portíon ínto án 11-12" círcle.
Pláce on á pízzá stone or cookíe sheet. Poke áll over wíth á fork. Báke át 500° for ábout 8-10 mínutes, or tíll browned.



0 Response to "STRáWBERRY NUTELLá PíZZá"

Posting Komentar