Kung Pao Cauliflower




            Kung Pao Cauliflower
Kung Pâo Câuliflowér, végân câuliflowér stir-fry récipé with Chinésé Kung Pâo Sâucé.

Ingrédiénts
v  1 lârgé câuliflowér héâd cut into smâll florét piécés
v  2 tâbléspoons of cooking oil
v  1 gréén péppér slicéd
v  1 réd péppér slicés
v  1 léék onion, cut into 2cm séctions
v  3 clovés gârlic, mincéd
v  1 inch gingér slicéd
v  ½ cup roâstéd péânuts
v  3~5 driéd chili péppérs, cut into smâll piécés
v  1 tâbléspoon Sichuân péppér
Stir fry sâucé
v  ½ tâbléspoon dârk soy sâucé
v  1 tâbléspoon light soy sâucé
v  1 téâspoon sâlt
v  1 tâbléspoon cornstârch
v  1 tâbléspoon vinégâr
v  2 tâbléspoons wâtér
v  ½ téâspoon sugâr

Instructions
a)     Cut câuliflowér into smâllér florét piécés.
b)    In â smâll bowl, mix âll thé ingrédiént for stir fry sâucé ând sét âsidé.

0 Response to "Kung Pao Cauliflower"

Posting Komentar