Kung Pao Cauliflower
Kung Pâo Câuliflowér, végân câuliflowér stir-fry récipé with Chinésé Kung Pâo Sâucé.
Ingrédiénts
v 1 lârgé câuliflowér héâd cut into smâll florét piécés
v 2 tâbléspoons of cooking oil
v 1 gréén péppér slicéd
v 1 réd péppér slicés
v 1 léék onion, cut into 2cm séctions
v 3 clovés gârlic, mincéd
v 1 inch gingér slicéd
v ½ cup roâstéd péânuts
v 3~5 driéd chili péppérs, cut into smâll piécés
v 1 tâbléspoon Sichuân péppér
Stir fry sâucé
v ½ tâbléspoon dârk soy sâucé
v 1 tâbléspoon light soy sâucé
v 1 téâspoon sâlt
v 1 tâbléspoon cornstârch
v 1 tâbléspoon vinégâr
v 2 tâbléspoons wâtér
v ½ téâspoon sugâr
Instructions
a) Cut câuliflowér into smâllér florét piécés.
b) In â smâll bowl, mix âll thé ingrédiént for stir fry sâucé ând sét âsidé.
Full récipés>>>chinasichuanfood.com@Kung Pao Cauliflower
0 Response to "Kung Pao Cauliflower"
Posting Komentar