Mung Béân Câké
Chinésé déssért mung béân câké is â pérféct déssért in hot summér. Only nâturâl ingrédiénts âré uséd.
Sérvés: mâking âround 20 câkés
Ingrédiénts
v 250g yéllow mung béâns (unshélléd mung béâns)
v 40g buttér
v 50g végétâblé oil
v 110g sugâr or moré if néédéd (you cân slightly âdjust this âmount)
v â smâll pinch of sâlt
Coloring
v 5-8g mâtchâ powdér (I usé 5g)
Instructions
a) Pré-soâk thé yéllow mung béâns ovérnight. Rinsé ând dry in thé néxt dây.
b) In â ricé cookér, âdd cléân wâtér to slightly covér thé mung béâns ând cook with â ricé procéduré until thé béâns âré soft ând éâsy to smâsh. Thén smâsh thém with â spâtulâ until â smooth ând finé mixturé. Trânsfér it to â non-stick pân.
c) Full récipés>>>chinasichuanfood.com@Mung Bean Cake
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