Mung Bean Cake


                  Mung Béân Câké



Chinésé déssért mung béân câké is â pérféct déssért in hot summér. Only nâturâl ingrédiénts âré uséd.
Sérvés: mâking âround 20 câkés
Ingrédiénts
v  250g yéllow mung béâns (unshélléd mung béâns)
v  40g buttér
v  50g végétâblé oil
v  110g sugâr or moré if néédéd (you cân slightly âdjust this âmount)
v  â smâll pinch of sâlt
Coloring
v  5-8g mâtchâ powdér (I usé 5g)


Instructions
a)     Pré-soâk thé yéllow mung béâns ovérnight. Rinsé ând dry in thé néxt dây.
b)    In â ricé cookér, âdd cléân wâtér to slightly covér thé mung béâns ând cook with â ricé procéduré until thé béâns âré soft ând éâsy to smâsh. Thén smâsh thém with â spâtulâ until â smooth ând finé mixturé. Trânsfér it to â non-stick pân.
             c)   Full récipés>>>chinasichuanfood.com@Mung Bean Cake

0 Response to "Mung Bean Cake"

Posting Komentar