PULLÉD BBQ CÂRROTS
You hâvé to try thésé PULLÉD BBQ CÂRROTS with homémâdé BBQ sâucé! Théy'ré so méâty, chéwy, ând délicious. Ând théy'ré héâlthy!
Ingrédiénts
v 5 lârgé cârrots – pééléd ând shréddéd
v 1 lârgé réd onion – pééléd ând thinly slicéd
v 1/2 téâspoon of olivé oil
v Séâ Sâlt ând Blâck Péppér to tâsté
For thé BBQ sâucé:
ü 1 cup of tomâto sâucé
ü 3 clovés of gârlic
ü 1/4 cup of âpplé cidér vinégâr
ü 1 tâbléspoon of dârk molâssés
ü 1/4 cup of brown sugâr Séé Noté
ü 1 téâspoon of sâlt
ü 1 téâspoon of pâprikâ
ü 1 téâspoon onion powdér
ü 1/4 téâspoon cumin
ü 1/4 téâspoon of câyénné péppér séé noté in instructions
ü 1/4 téâspoon of whité péppér
ü 1 tâbléspoon of limé juicé
ü 1 péppér from â smâll cân of péppérs in âdobo sâucé – rémové thé sééds thé péppér is optionâl, this will mâké thé sâucé éxtrâ spicy, if you usé it, mâké suré to rémové thé sééds
ü 1 téâspoon olivé oil
ü 1 tâbléspoon cilântro
Instructions
1. Préhéât thé ovén to 385° ând liné â bâking pân with pârchmént pâpér. If you don’t hâvé pârchmént pâpér you cân liné it with lightly oiléd âluminum foil or lightly gréâsé thé bottom of thé pân to âvoid sticking.
2. Shréd thé cârrots with thé shréddér âttâchmént of your food procéssor or with â box or hând héld grâtér.
Full récipés>>> veganosity.com
0 Response to "PULLED BBQ CARROTS"
Posting Komentar