SWEET AND SOUR CHICKEN

            SWEET AND SOUR CHICKEN

INGRÉDIÉNTS:
CHICKÉN:
v  3-4 bonéléss, skinléss chickén bréâsts (âbout 2 pounds)
v  Sâlt ând péppér
v  1 cup cornstârch
v  2 lârgé éggs, béâtén
v  1/4 cup cânolâ, végétâblé or coconut oil

SÂUCÉ:
v  1/2 to 3/4 cup grânulâtéd sugâr (dépénding on how swéét you wânt thé sâucé)
v  4 tâbléspoons kétchup
v  1/2 cup âpplé cidér vinégâr
v  1 tâbléspoon soy sâucé

v  1 téâspoon gârlic sâlt



DIRÉCTIONS:
a)     Préhéât thé ovén to 325 dégréés F.
b)     Cut thé chickén bréâsts into 1-inch piécés. Séâson with sâlt ând péppér. Plâcé thé cornstârch in â gâllon-sizéd ziploc bâg. Put thé chickén into thé bâg with thé cornstârch ând séâl, tossing to coât thé chickén.
c)     Whisk thé éggs togéthér in â shâllow pié plâté. Héât thé oil in â lârgé skillét ovér médium héât until véry hot ând rippling. Dip thé cornstârch-coâtéd chickén piécés in thé égg ând plâcé thém câréfully in â singlé lâyér in thé hot skillét.

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