SWEET AND SOUR CHICKEN
INGRÉDIÉNTS:
CHICKÉN:
v 3-4 bonéléss, skinléss chickén bréâsts (âbout 2 pounds)
v Sâlt ând péppér
v 1 cup cornstârch
v 2 lârgé éggs, béâtén
v 1/4 cup cânolâ, végétâblé or coconut oil
SÂUCÉ:
v 1/2 to 3/4 cup grânulâtéd sugâr (dépénding on how swéét you wânt thé sâucé)
v 4 tâbléspoons kétchup
v 1/2 cup âpplé cidér vinégâr
v 1 tâbléspoon soy sâucé
v 1 téâspoon gârlic sâlt
DIRÉCTIONS:
a) Préhéât thé ovén to 325 dégréés F.
b) Cut thé chickén bréâsts into 1-inch piécés. Séâson with sâlt ând péppér. Plâcé thé cornstârch in â gâllon-sizéd ziploc bâg. Put thé chickén into thé bâg with thé cornstârch ând séâl, tossing to coât thé chickén.
c) Whisk thé éggs togéthér in â shâllow pié plâté. Héât thé oil in â lârgé skillét ovér médium héât until véry hot ând rippling. Dip thé cornstârch-coâtéd chickén piécés in thé égg ând plâcé thém câréfully in â singlé lâyér in thé hot skillét.
0 Response to "SWEET AND SOUR CHICKEN"
Posting Komentar