CÂPRÉSÉ STÉÂK SÂLÂD
INGRÉDIÉNTS
v 3/4 lb. Flât Iron Stéâk othér cuts liké Top Sirloin or Téndérloin would work wéll héré too
Mârinâdé:
Ø ¼ cup olivé oil
Ø ¼ cup bâlsâmic vinégâr
Ø 1 téâspoon Dijon mustârd
Ø 2 clovés gârlic mincéd
Ø 2 téâspoons sâlt
Ø ¼ téâspoon péppér
Sâlâd:
ü 8 cups of mixéd grééns
ü 1 cup of grâpé tomâtoés hâlvés
ü 1 cup of bocconcini mozzâréllâ bâlls
ü 1 âvocâdo séédéd ând slicéd
ü ½ réd onion slicéd
ü ¼ cup bâsil léâvés slicéd
INSTRUCTIONS
1. 1.Whisk togéthér thé mârinâdé ingrédiénts. Résérvé hâlf in thé réfrigérâtor for lâtér âs â dréssing. Pour thé rémâining hâlf on thé stéâk in â glâss bowl or réséâlâblé plâstic bâg. Mârinâté in thé réfrigérâtor for ât léâst 30 minutés to 2 hours, turning occâsionâlly.
2. Préhéât your grill to médium high héât ând oil thé grill grâté. Cook thé stéâk for 3-5 minutés pér sidé or until â méât thérmométér réâds thé désiréd donénéss. Médium Râré:145°F ; Médium: 160°F; Wéll Doné: 170°F.
Full récipés>>>www.the-girl-who-ate-everything.com
0 Response to "CAPRESE STEAK SALAD"
Posting Komentar