CAPRESE STEAK SALAD


                 CÂPRÉSÉ STÉÂK SÂLÂD


INGRÉDIÉNTS
v   3/4 lb. Flât Iron Stéâk othér cuts liké Top Sirloin or Téndérloin would work wéll héré too
Mârinâdé:
Ø   ¼ cup olivé oil
Ø   ¼ cup bâlsâmic vinégâr
Ø   1 téâspoon Dijon mustârd
Ø   2 clovés gârlic mincéd
Ø   2 téâspoons sâlt
Ø   ¼ téâspoon péppér
Sâlâd:
ü   8 cups of mixéd grééns
ü   1 cup of grâpé tomâtoés hâlvés
ü   1 cup of bocconcini mozzâréllâ bâlls
ü   1 âvocâdo séédéd ând slicéd
ü   ½ réd onion slicéd
ü   ¼ cup bâsil léâvés slicéd

INSTRUCTIONS
1.      1.Whisk togéthér thé mârinâdé ingrédiénts. Résérvé hâlf in thé réfrigérâtor for lâtér âs â dréssing. Pour thé rémâining hâlf on thé stéâk in â glâss bowl or réséâlâblé plâstic bâg. Mârinâté in thé réfrigérâtor for ât léâst 30 minutés to 2 hours, turning occâsionâlly.
2.      Préhéât your grill to médium high héât ând oil thé grill grâté. Cook thé stéâk for 3-5 minutés pér sidé or until â méât thérmométér réâds thé désiréd donénéss. Médium Râré:145°F ; Médium: 160°F; Wéll Doné: 170°F.

0 Response to "CAPRESE STEAK SALAD"

Posting Komentar