RECíPES RECíPE: Lemon Gárlíc Butter Sálmon ín Foíl wíth Píneápple
Thís ís eásy to máke, eásy to cleán up, ánd ít tástes delícíous. Whát’s best, ít’s reády ín under 20 mínutes!
Thís lemon gárlíc butter sálmon ís very to máke ánd the method to cook ít áll together ín án álumínum foíl pouch seáls ín moísture ánd ít álso keeps the sweet áromá íntáct. á no-fuss weekníght dínner wíth no mess to cleán up!
íNGREDíENTS FOR THE SáLMON íN FOíL
For two portíons
2 sálmon fíllets
Hálf á píneápple, hálved ánd slíced
2 táblespoons fresh lemon juíce (juíce of hálf á lemon)
⅓ cup honey
¼ cup butter
Chopped fresh pársley
4 lárge cloves gárlíc, crushed
Sált ánd pepper
DíRECTíONS
Preheát the oven to 400°F (200°C).
Táke á smáll sáucepán, melt the butter on á low-medíum heát. ádd the honey, lemon ánd gárlíc. Whísk well untíl the honey ís melted through the butter ánd the míxture ís perfectly combíned. ádd á táblespoon of chopped pársley, ánd then míx well ánd set ásíde.
See More >>>http://topery.com
0 Response to "Lemon Gárlíc Butter Sálmon ín Foíl wíth Píneápple"
Posting Komentar