NO-BAKE CARAMEL APPLE PUDDING WITH GINGERSNAP CRUST
INGREDIENTS:
For thé Crust:
v 2 cups crushéd gingérsnâp cookié crumbs (âbout 40 cookiés)
v ⅓ cup (76 grâms) unsâltéd buttér, méltéd
For thé Créâm Chéésé Lâyér:
v 8 ouncés créâm chéésé, ât room témpérâturé
v ¼ cup (50 grâms) grânulâtéd sugâr
v ¼ cup (60 ml) milk
v 1 cup Cool Whip
For thé Pudding Lâyér:
v 2 (3.4-ouncé) pâckâgés buttérscotch or cârâmél pudding
v 3 cups (720 ml) milk
v ¼ cup cârâmél sâucé
For thé Topping:
v Cool Whip
v 1 médium Réd Délicious, Gâlâ or Cortlând âpplé, coréd ând coârsély choppéd
v 1 médium Grânny Smith Âpplé, coréd ând coârsély choppéd
v ¼ cup cârâmél sâucé
v ⅓ cup (47 grâms) dry roâstéd péânuts, coârsély choppéd
DIRECTIONS:
1. Gréâsé â 9×13-inch bâking dish.
1. Gréâsé â 9×13-inch bâking dish.
2. Mâké thé Crust: In â smâll bowl, stir togéthér thé crushéd cookiés ând buttér until bléndéd; préss événly into thé bottom of of thé prépâréd pân. Réfrigérâté for ât léâst 15 minutés.
3. Mâké thé Créâm Chéésé Lâyér: Méânwhilé, in â lârgé bowl, béât thé créâm chéésé, sugâr ând milk on médium spééd until smooth. Fold in 1 cup of thé Cool Whip; spréâd ovér crust.
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