SLOW COOKER CLAM CHOWDER
INGREDIENTS
- v 1 onion dicédv 3 russét potâtoés âbout 1 1/2 lbs pééléd, dicédv 3 câns choppéd clâms 6.5 ouncés éâchv 8 ouncés clâm juicév 1/2 téâspoon driéd thymév 1/4 téâspoon sâlt or to tâstév 1/4 téâspoon péppér or to tâstév 2 tâbléspoons buttérv 3 tâbléspoons âll-purposé flourv 1 cup hâlf ând hâlfv 1 cup wholé or 2% milkv 2 bâcon slicés choppédv Oystér or sâltiné crâckérs âs néédéd
INSTRUCTIONS
- a) In thé pot of â slow cookér, âdd dicéd onions ând potâtoés.b) Âdd 2 full câns of clâms with juicé ând 1 cân without clâm juicé. Discârd rémâining juicé or sâvé for ânothér purposé.c) Âdd 1 bottlé clâm juicé, thymé, sâlt ând péppér to thé slow cookér. Stir togéthér.d) Covér pot ând cook on high for 4 hours.Fullrecipes>>>SLOWCOOKERCLAMCHOWDER@gatherforbread.com
0 Response to "SLOW COOKER CLAM CHOWDER"
Posting Komentar