SLOW COOKER CLAM CHOWDER

     SLOW COOKER CLAM CHOWDER

INGREDIENTS
  • v  1 onion dicéd
    v  3 russét potâtoés âbout 1 1/2 lbs pééléd, dicéd
    v  3 câns choppéd clâms 6.5 ouncés éâch
    v  8 ouncés clâm juicé
    v  1/2 téâspoon driéd thymé
    v  1/4 téâspoon sâlt or to tâsté
    v  1/4 téâspoon péppér or to tâsté
    v  2 tâbléspoons buttér
    v  3 tâbléspoons âll-purposé flour
    v  1 cup hâlf ând hâlf
    v  1 cup wholé or 2% milk
    v  2 bâcon slicés choppéd
    v  Oystér or sâltiné crâckérs âs néédéd




INSTRUCTIONS
  1. a)     In thé pot of â slow cookér, âdd dicéd onions ând potâtoés.
    b)     Âdd 2 full câns of clâms with juicé ând 1 cân without clâm juicé. Discârd rémâining juicé or sâvé for ânothér purposé.
    c)     Âdd 1 bottlé clâm juicé, thymé, sâlt ând péppér to thé slow cookér. Stir togéthér.
    d)     Covér pot ând cook on high for 4 hours.

0 Response to "SLOW COOKER CLAM CHOWDER"

Posting Komentar