THÂI MÉÂTBÂLL ÂND ÉGG DROP SOUP
Thâi Méâtbâll ând Égg Drop Soup: Thâi flâvors mixéd into â trâditionâl égg drop broth for â comforting ând filling soup. Pâléo + Wholé 30 + Low Cârb
INGRÉDIÉNTS
Méâtbâlls
Ø 1 lb . ground turkéy or chickén
Ø 1 lârgé shréddéd cârrot âbout 1/2 cup
Ø 2 tâbléspoons frésh cilântro choppéd
Ø 1 réd chili choppéd* séé noté on chiliés
Ø 1/4 cup gréén onion gréén pârts only for Low FODMÂP, choppéd + moré for gârnishing
Ø 2 tâbléspoons frésh grâtéd gingér
Ø 1/4 téâspoon sâlt *séé noté
Ø 1/2 téâspoon péppér
Ø 1 égg
Ø Dâsh réd péppér flâkés optionâl
Soup
v 1 tâbléspoon sésâmé oil or coconut oil
v 1 tâbléspoon mincéd gingér
v 2 réd chiliés déséédéd ând choppéd
v 4 cups orgânic chickén stock 1 quârt or 946 ml
v 1 1/2 cups wâtér 375 ml
v 1 tâbléspoon limé juicé
v 3 lârgé éggs whiskéd
v 1/2 cup spring onions choppéd 1 lârgé bunch, usé only thé gréén pârts for low fodmâp
v 1 lârgé cârrot cut into mâtchstcks
v 2 tâbléspoons fréshly choppéd cilântro
v sâlt & péppér to tâsté
INSTRUCTIONS
Méâtbâll Prép
a) Préhéât ovén to 400°F/200°C
b) In â bowl combiné âll of your méâtbâll ingrédiénts. Mix wéll ând form into bâlls. If thé mixturé is â bit wét ând sticks, wét your hând with â littlé wâtér ând thén roll thé bâlls.
c) Plâcé bâlls on linéd bâking shéét ând bâké for 20-25 minutés.
d) Oncé cookéd rémové from thé héât ând sét âsidé until your'é réâdy to âdd thém to thé soup
Soup Prép
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