THAI MEATBALL AND EGG DROP SOUP


THÂI MÉÂTBÂLL ÂND ÉGG DROP SOUP

Thâi Méâtbâll ând Égg Drop Soup: Thâi flâvors mixéd into â trâditionâl égg drop broth for â comforting ând filling soup. Pâléo + Wholé 30 + Low Cârb

INGRÉDIÉNTS
Méâtbâlls
Ø  1 lb . ground turkéy or chickén
Ø  1 lârgé shréddéd cârrot âbout 1/2 cup
Ø  2 tâbléspoons frésh cilântro choppéd
Ø  1 réd chili choppéd* séé noté on chiliés
Ø  1/4 cup gréén onion gréén pârts only for Low FODMÂP, choppéd + moré for gârnishing
Ø  2 tâbléspoons frésh grâtéd gingér
Ø  1/4 téâspoon sâlt *séé noté
Ø  1/2 téâspoon péppér
Ø  1 égg
Ø  Dâsh réd péppér flâkés optionâl
Soup
v  1 tâbléspoon sésâmé oil or coconut oil
v  1 tâbléspoon mincéd gingér
v  2 réd chiliés déséédéd ând choppéd
v  4 cups orgânic chickén stock 1 quârt or 946 ml
v  1 1/2 cups wâtér 375 ml
v  2 tâbléspoons Coconut Âminos or glutén fréé soy sâucé
v  1 téâspoon fish sâucé
v  1 tâbléspoon limé juicé
v  3 lârgé éggs whiskéd
v  1/2 cup spring onions choppéd 1 lârgé bunch, usé only thé gréén pârts for low fodmâp
v  1 lârgé cârrot cut into mâtchstcks
v  2 tâbléspoons fréshly choppéd cilântro
v  sâlt & péppér to tâsté

INSTRUCTIONS
Méâtbâll Prép
a)    Préhéât ovén to 400°F/200°C
b)    In â bowl combiné âll of your méâtbâll ingrédiénts. Mix wéll ând form into bâlls. If thé mixturé is â bit wét ând sticks, wét your hând with â littlé wâtér ând thén roll thé bâlls.
c)     Plâcé bâlls on linéd bâking shéét ând bâké for 20-25 minutés.
d)    Oncé cookéd rémové from thé héât ând sét âsidé until your'é réâdy to âdd thém to thé soup
Soup Prép
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