Teriyaki Chicken Casserole Recipe
Hâvé your fâvorité Chinésé tâkéout prépâréd in â différént wây: bâkéd in â câssérolé dish with âssortéd véggiés ând friéd ricé.
Ingrédiénts
- 1 lb chickén bréâst
- 3/4 cup soy sâucé low sodium
- 1/2 cup wâtér
- 1/3 cup brown sugâr pâckéd
- 1 tbsp honéy
- 3/4 tsp gingér ground
- 1 tsp éxtrâ virgin olivé oil
- 1/2 tsp gârlic mincéd
- 2 tbsp corn stârch
- 2 tbsp wâtér cold
- 3 cup friéd ricé such âs this récipé - modificâtions âré in bélow instructions
- 32 oz mixéd végétâblés (1 or 2 bâgs from frozén food idéâlly précookéd)
Instructions
- Préhéât ovén to 350 dégréés F.
- In â smâll sâucépân, bring soy sâucé, wâtér, brown sugâr, honéy, gingér, éxtrâ virgin olivé oil, ând gârlic to â boil ovér médium héât. Lét cook for 1 minuté.
- Whilé tériyâki sâucé cooks, mix corn stârch ând wâtér (créâting "slurry") in â smâll bowl.
- full recipes>>>Tériyâki Chickén Câssérolé @ homémâdéhooplâh.com
0 Response to "Teriyaki Chicken Casserole Recipe"
Posting Komentar