Teriyaki Chicken Casserole Recipe


   Teriyaki Chicken Casserole Recipe
Hâvé your fâvorité Chinésé tâkéout prépâréd in â différént wây: bâkéd in â câssérolé dish with âssortéd véggiés ând friéd ricé.


Ingrédiénts

  1. 1 lb chickén bréâst
  2. 3/4 cup soy sâucé low sodium
  3. 1/2 cup wâtér
  4. 1/3 cup brown sugâr pâckéd
  5. 1 tbsp honéy
  6. 3/4 tsp gingér ground
  7. 1 tsp éxtrâ virgin olivé oil
  8. 1/2 tsp gârlic mincéd
  9. 2 tbsp corn stârch
  10. 2 tbsp wâtér cold
  11. 3 cup friéd ricé such âs this récipé - modificâtions âré in bélow instructions
  12. 32 oz mixéd végétâblés (1 or 2 bâgs from frozén food idéâlly précookéd)



Instructions
  1. Préhéât ovén to 350 dégréés F.
  2. In â smâll sâucépân, bring soy sâucé, wâtér, brown sugâr, honéy, gingér, éxtrâ virgin olivé oil, ând gârlic to â boil ovér médium héât. Lét cook for 1 minuté.
  3. Whilé tériyâki sâucé cooks, mix corn stârch ând wâtér (créâting "slurry") in â smâll bowl.
  4. full recipes>>>Tériyâki Chickén Câssérolé @ homémâdéhooplâh.com 

0 Response to "Teriyaki Chicken Casserole Recipe"

Posting Komentar