SHEET PAN GARLIC BUTTER TILAPIA


SHÉÉT PÂN GÂRLIC BUTTÉR TILÂPIÂ
30 min. ONÉ shéét pân. Doné ând doné. With thé buttériést, flâkiést fish évér! With roâstéd âspârâgus ând chérry tomâtoés.


INGRÉDIÉNTS:
Ø  1/4 cup unsâltéd buttér, méltéd
Ø  4 clovés gârlic, mincéd
Ø  2 tâbléspoons fréshly squéézéd lémon juicé, or moré, to tâsté
Ø  1 téâspoon Itâliân séâsoning
Ø  1 pound âspârâgus, trimméd
Ø  4 tâbléspoons olivé oil, dividéd
Ø  Koshér sâlt ând fréshly ground blâck péppér, to tâsté
Ø  4 (6-ouncé) tilâpiâ filléts
Ø  1 1/2 cups chérry tomâtoés
Ø  2 tâbléspoons choppéd frésh pârsléy léâvés
                           

DIRÉCTIONS:
a)       Préhéât ovén to 425 dégréés F. Lightly oil â bâking shéét or coât with nonstick sprây.
b)      In â smâll bowl, whisk togéthér buttér, gârlic, lémon juicé ând Itâliân séâsoning; résérvé 2 tâbléspoons ând sét âsidé.
c)       Plâcé âspârâgus in â singlé lâyér onto oné sidé of thé prépâréd bâking shéét. Stir in 2 tâbléspoons olivé oil; séâson with sâlt ând péppér, to tâsté.
Full récipés>>>damndelicious.net

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