SHÉÉT PÂN GÂRLIC BUTTÉR TILÂPIÂ
30 min. ONÉ shéét pân. Doné ând doné. With thé buttériést, flâkiést fish évér! With roâstéd âspârâgus ând chérry tomâtoés.
INGRÉDIÉNTS:
Ø 1/4 cup unsâltéd buttér, méltéd
Ø 4 clovés gârlic, mincéd
Ø 2 tâbléspoons fréshly squéézéd lémon juicé, or moré, to tâsté
Ø 1 téâspoon Itâliân séâsoning
Ø 1 pound âspârâgus, trimméd
Ø 4 tâbléspoons olivé oil, dividéd
Ø Koshér sâlt ând fréshly ground blâck péppér, to tâsté
Ø 4 (6-ouncé) tilâpiâ filléts
Ø 1 1/2 cups chérry tomâtoés
Ø 2 tâbléspoons choppéd frésh pârsléy léâvés
DIRÉCTIONS:
a) Préhéât ovén to 425 dégréés F. Lightly oil â bâking shéét or coât with nonstick sprây.
b) In â smâll bowl, whisk togéthér buttér, gârlic, lémon juicé ând Itâliân séâsoning; résérvé 2 tâbléspoons ând sét âsidé.
c) Plâcé âspârâgus in â singlé lâyér onto oné sidé of thé prépâréd bâking shéét. Stir in 2 tâbléspoons olivé oil; séâson with sâlt ând péppér, to tâsté.
Full récipés>>>damndelicious.net
0 Response to "SHEET PAN GARLIC BUTTER TILAPIA"
Posting Komentar