Gínger & Peár Bourbon Cocktáíl


Wíth fruíty peár, wárm gínger, á hínt of honey sweetness ánd á generous splásh of boozy bourbon, thís Gínger & Peár Bourbon Cocktáíl ís á perfect wáy to celebráte eárly fáll!

Híííííííí fríends!

Háppy Thírsty Thursdáy, my fourth fávoríte dáy of the week!

í feel líke the top three dáys of the week áre áppárent, but ín cáse you háven’t hád your morníng cup of coffee yet, í’m referríng to Sáturdáy, Sundáy ánd Frídáy.  ánd ín thát order.  Obvíously.  😇

ánywáys, before we get to todáy’s eárly fáll flávored líbátíon, cán we tálk ábout somethíng seríously scáry??

í’m goíng to pretend í heárd you sáy, ‘Yes’.  One wáy conversátíons áre greát líke thát.

So, scáry FáCT – Thánksgívíng ís exáctly 8 weeks áwáy.

í KNOW.  Sáy wháááááá?

EíGHT WEEKS.  Or only 56 short dáys!

í just reálízed í need to get on my holídáy gáme.  Becáuse prepáredness ís next to Godlíness.

Oh wáít… thát’s cleánlíness.

Okáy, how ábout thís líl’ nugget of truth on prepáredness – ít wásn’t ráíníng when Noáh buíld the árch.

So í need heeeeeeellllppp!

Do you guys háve ány holídáy díshes you’d love to see wíth á No Spoon touch??  Pleáse, PLEáSE sháre your requests ín the comments sectíon below!

#HelpáSístáhOut   #íPromíseíDon’tBíte

áfterthought ánd síde note: don’t sláp me sílly for gettíng áheád wíth the holídáys.  Scroll up á few sentences ánd see the reference on prepáredness.  😉

álríght, now thát my type á personálíty, holídáy freák out ís covered, let’s drínk!

Gínger & Peár Bourbon Splásh Cocktáíl

Peárs!  To me they áre the wáááááy underápprecíáted eárly fáll fruít.  Everyone ís ín such á hurry to píck some ápples or pluck some pumpkíns thát they forget ábout the humble, yet delícíous peár.

Well fríends, todáy we áre fíxíng thát problem.  ánd áddíng booze for good meásure.

Enter THíS cocktáíl.

Wíth mellow, fruíty peár; wárm, cozy gínger; subtle honey sweetness, á touch of tárt lemon ánd á generous splásh of boozy bourbon, thís drínk ís eárly fáll ín cocktáíl form.

Wárm ánd cozy, yet fruíty ánd sweet – whát áre you wáítíng for?

Go get your cocktáíl on álreády.  í meán, í’m pretty sure ít’s 5 o’clock somewhere.

Recípe Notes:

álwáys máke your cocktáíls to táste!  The meásurements ín the recípe below áre just my recommendátíons.  Use the recípe below ás á cocktáíl guídelíne, ánd not the Gínger & Peár Bourbon Splásh rule book.  Líke more bourbon?  ádd more!  Líke your cocktáíl sweeter?  Use á heávíer hánd wíth the honey símple syrup.  Reálly love the táste of gínger?  Top your cocktáíl off wíth á few ounces of gínger ále.  Do you people.

íf you áre feelíng pártículárly lázy, you don’t need to use the stove for the honey símple syrup.  You cán just use á Máson jár ánd HOT wáter.  ádd the hot wáter, honey ánd gínger to the jár ánd sháke vígorously untíl the honey díssolves.  Set ít ásíde to steep for át leást 20 mínutes before usíng.

The gínger honey símple syrup wíll keep, covered ín the refrígerátor for up to 2 weeks, so feel free to máke á double bátch.  ít tástes delícíous ádded to teá.  Or, you could just háve ít on hánd for áll your bourbon cocktáíl needs.

The crystálízed gínger gárnísh complíments the drínk perfectly, so íf you háve some on hánd í defínítely recommend you use ít!

Get your Thírsty Thursdáy on ín eárly fáll style wíth á Gínger & Peár Bourbon Splásh Cocktáíl or two!

Untíl next week fríends, cheers!  *Clínks áll áround*

-xoxo-

Cheyánne

Gínger & Peár Bourbon Cocktáíl

Prep Tíme  5 míns
Cook Tíme  20 míns
Totál Tíme 25 míns

Wíth fruíty peár, wárm gínger, á hínt of honey sweetness ánd á generous splásh of boozy bourbon, thís Gínger & Peár Bourbon Cocktáíl ís á perfect wáy to celebráte eárly fáll!

Course: Cocktáíl, Drínks
Cuísíne: ámerícán
Servíngs: 1
Cáloríes: 307 kcál
áuthor: Cheyánne Bány

íngredíents
2 ounces Bourbon
2 ounces Peár Nectár or Juíce
½ Lemon – juíce
1 ounce Gínger Honey Símple Syrup
Gínger ále , to táste
Gínger Honey Símple Syrup: (enough for 2 cocktáíls)
¼ Cup Honey
¼ Cup Wáter
1 1’’ píece of Gínger – peeled ánd thínly slíced
Optíonál Gárníshes: Crystállízed Gínger, thínly slíced Peár, Lemon Wedges

ínstructíons
1.Máke the símple syrup: ín á smáll sáucepot combíne honey, wáter ánd gínger. Bríng to á gentle símmer over medíum heát, stírríng, untíl honey díssolves ínto wáter. Remove from heát ánd set ásíde to steep for 20 mínutes. Stráín ínto á contáíner, díscárdíng gínger, cover ánd refrígeráte untíl reády to use.
2.For the cocktáíl: Combíne bourbon, peár juíce, lemon ánd símple syrup ín á cocktáíl sháker wíth íce. Vígorously sháke untíl chílled.



0 Response to "Gínger & Peár Bourbon Cocktáíl"

Posting Komentar