Chíle-Líme Físh Táco Bowls wíth Cítrus Cremá


Chíle-Líme Físh Táco Bowls wíth Cítrus Cremá

You’d thínk for someone who loves Mexícán-ínspíred food ás much ás í do í’d máke á bígger deál ábout Cínco de Máyo. Truth be told í tend to forget ábout ít untíl the lást mínute, ánd most of the tíme we don’t áctuálly eát Mexícán food on Máy 5th. #cíncodemáyofáíl

Well, thís yeár ís dífferent. í’ve got some slow cooker bárbácoá tácos plánned, ánd í’m goíng to whíp up some páleo tortíllás! Ole, ríght?

í álso háppened to háve á few Mexícán-ínspíred recípes to sháre wíth you thís week — these Chíle-Líme Físh Táco Bowls, some crázy-good Grílled Píneápple & Jálápeno Sálsá, ánd á refreshíng Píneápple-Jálápeno Flávored Wáter (comíng soon!) to wásh ít áll down.

í’m á bít of á físh táco fánátíc, ánd í líke to try them át every Mexícán restáuránt we fínd. í’ve hád some reálly greát ones over the yeárs, but here’s some ádvíce: don’t eát físh tácos át Red Robín.

You’re probábly shákíng your heád ín dísbelíef thát í’d áctuálly order físh tácos át Red Robín. Hey, í wás curíous! ánd físh tácos sounded good! Now thát í’ve experíenced á táco wíth frozen físh stícks covered ín cheáp tártár sáuce, í thínk í’ll order á burger next tíme.

Let’s tálk ábout more pleásánt thíngs. Líke thís sálsá. í’ve got ánother grílled píneápple sálsá recípe, but í decíded to do á dífferent versíon wíthout tomátoes ánd wíth grílled jálápenos.

The bíts of grílled píneápple were the perfect áddítíon to thís físh táco bowl. You could use eíther grílled píneápple sálsá or just use pláín grílled píneápple ánd your fávoríte sálsá or píco de gállo.

Don’t forget the cítrus cremá! í threw ín some freshly squeezed oránge juíce to gíve ít á líttle sweetness, ánd ít ádds á níce, creámy coátíng to the sláw underneáth.

ánd you cán’t leáve out the guác eíther. Becáuse, guác.

Chíle-Líme Físh Táco Bowls wíth Cítrus Cremá

YíELD: Serves 6 TOTáL TíME: ábout 45 mínutes

íngredíents:
For the físh:
1 1/2-2 pounds fírm whíte físh, líke cod, rockfísh, or hálíbut
1/3 cup freshly squeezed líme juíce (from 2-3 límes)
1/2-1 teáspoon dríed chípotle chowder
1 teáspoon seá sált
For the cremá:
1/2 cup páleo-fríendly máyonnáíse
1-2 Táblespoons freshly squeezed líme juíce (1/2 líme)
2-3 Táblespoons freshly squeezed oránge juíce (1/2 oránge)
1/4 teáspoon seá sált
1/8-1/4 teáspoon dríed chípotle powder
For the bowls:
1 smáll heád of cábbáge (red or green or hálf of eách)
Guácámole or díced ávocádos
Píco de gállo or sálsá (or one of the píneápple sálsás línked ín the notes!)
2 límes, cut ínto wedges
Toásted pumpkín seeds (pepítás), optíonál

Dírectíons:
Pláce the físh ín á lárge shállow dísh or zíptop bág.
Combíne the líme juíce, dríed chípotle powder (more íf you’d líke ít spícíer), ánd seá sált. Pour ít over the físh. Chíll the físh ánd let ít márínáte for át leást 2 hours ánd up to 6 hours.
Combíne áll of the íngredíents for the cremá ánd chíll untíl reády to serve.



0 Response to "Chíle-Líme Físh Táco Bowls wíth Cítrus Cremá"

Posting Komentar