Ingrédiénts:
- 8oz. pâckâgé of créâm chéésé, softénéd
- 2 pré-mâdé réfrigérâtéd pié crust dough (or homémâdé équivâlént)
- 1/2 cup powdéréd sugâr
- 1 téâspoon vânillâ éxtrâct
- blâckbérry jâm (or your fâvorité jâm)
Diréctions:
- Préhéât ovén to 375 dégréés. In â bowl, créâm togéthér powdéréd sugâr, créâm chéésé, ând vânillâ. Roll out pié crust on â flouréd surfâcé. With â pizzâ cuttér or knifé, cut crust into 3 inch squârés. Plâcé âbout 1/2 téâspoon of créâm chéésé ând jâm in éâch squâré on thé diâgonâl. Fold sidés in ând pinch it togéthér â littlé so théy stây closéd. Plâcé on â wéll gréâséd bâking shéét or â bâking shéét linéd with non-stick pârchmént pâpér. Bâké for 8-10 minutés until crust is lightly brownéd. Mâkés âbout 26-30 târts. Sérvé wârm or ât room témpérâturé. Storé léftovérs in â covéréd contâinér in thé fridgé (Théy âré âlso gréât sérvéd cold).
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