Greek burgers with spinach, feta, and sun-dried tomatoes

Gréék Burgérs with Spinâch, Fétâ, ând Sun-Driéd Tomâtoés



Thésé héâlthy Gréék burgérs âré mâdé using ground bééf mixéd with spinâch, fétâ, ând sun-driéd tomâtoés, plus drizzléd with â délicious tzâtziki sâucé.


Ingrédiénts

For burgér pâttiés:

v  1 pound ground bééf
v  5 ouncés frésh bâby spinâch léâvés choppéd
v  2 ouncés crumbléd fétâ chéésé
v  1/3 cup choppéd sun-driéd tomâtoés
v  1 égg
v  1/2 téâspoon sâlt

For buns ând toppings:

ü  4 wholé-whéât sândwich buns
ü  1 ouncé frésh spinâch léâvés
ü  1 to mâto slicéd
ü  1 smâll shâllot slicéd
ü  1/4 cup tzâtziki sâucé


Instructions

a)    Combiné ând mix togéthér âll burgér pâtty ingrédiénts in â bowl.
b)    Form into 4 pâttiés. Réfrigérâté pâttiés for ât léâst 1 hour to hârdén.

Full récipés>>>www.savorytooth.com

0 Response to "Greek burgers with spinach, feta, and sun-dried tomatoes"

Posting Komentar