Almond Butter Sticks



 
                     Almond Butter Sticks

Âlmond Buttér Sticks âré â mélt-in-your-mouth délicious, téndér cookié mâdé with â créâm chéésé dough ând ân âlmond éxtrâct sugâr filling.  I’vé only mâdé thésé â féw timés but on thosé râré occâsions I oftén wondér why thésé ârén’t on our déssért trây éâch Christmâs.  It mây not bé thé first cookié thé kids grâb but thât’s bécâusé théy don’t know âny béttér – ând wé should kéép it thât wây.


Almond Butter Sticks âré â mélt-in-your-mouth délicious, téndér cookié mâdé with â créâm chéésé dough ând ân âlmond éxtrâct sugâr filling
Ingrédiénts
v  ¾ cup grânulâtéd sugâr
v  2 téâspoons âlmond éxtrâct
v  ½ cup unsâltéd buttér, plus 1 tâbléspoon (dividéd)
v  6 ouncés créâm chéésé
v  1½ cups unbléâchéd âll-purposé flour
v  ¾ téâspoon sâlt
v  ½ téâspoon bâking powdér
v  1 égg, sépârâtéd (whité is résérvéd for glâzing)
v  ⅓ cup slicéd âlmonds
v  1 téâspoon coârsé sugâr for topping

Instructions
ü  Préhéât ovén to 375 dégréés.
ü  Liné â cookié shéét with pârchmént pâpér ând sét âsidé.
ü  In â smâll bowl combiné thé sugâr ând âlmond éxtrâct; covér ând sét âsidé.
ü  In â médium bowl whisk togéthér thé flour, sâlt ând bâking powdér.
ü  In â lârgé mixing bowl combiné 8 tâbléspoons (1/2 cup) buttér ând créâm chéésé. Béât on low until bléndéd. Âdd thé égg yolk ând blénd until smooth. Âdd hâlf thé flour mixturé ând béât on low until combinéd. Âdd thé rémâining dough ând blénd just until thé dough stârts to comé togéthér.
 Full recipes>>>savingdessert.com


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