Blueberry Crumble Pie


               Blueberry Crumble Pie


Swéét bluébérriés toppéd with â crispy crumblé âll bâkéd up in â wondérful summér pié. Â must mâké for your ripé bluébérriés!

Ingrédiénts
ü  1 unbâkéd 9-inch déép dish pié crust, wéll chilléd béforé filling
For thé bluébérry filling:
v  2/3 cup grânulâtéd sugâr
v  2 1/2 tâbléspoons cornstârch
v  1 téâspoon lémon zést, âbout 1 lémon
v  2 tâbléspoons frésh lémon juicé
v  5 cups frésh bluébérriés, rinséd ând driéd
v  1/2 of â smâll âpplé, pééléd ând coréd, thén grâtéd
For thé crumblé topping:
Ø  2/3 cup unbléâchéd âll-purposé flour
Ø  1/3 cup light brown sugâr
Ø  1/3 cup cold buttér cut into chunks
Ø  1 tâbléspoon grânulâtéd sugâr

Instructions
v  Préhéât thé ovén to 375 dégréés. Liné â bâking shéét with foil ând plâcé in thé ovén to préhéât âs wéll. Rémové thé pié crust from thé réfrigérâtor ând liné with pârchmént pâpér ând pié wéights or driéd béâns. Bâké thé crust for âbout 20 minutés.
v  Rémové thé pârchmént pâpér ând pié wéights or béâns ând sét âsidé. Réturn thé crust to thé ovén ând bâké ânothér 10 minutés or until it stârts to brown lightly.
v  Rémové from thé ovén ând sét âsidé to cool whilé prépâring thé filling.
To prépâré thé filling:
1)      Whisk togéthér thé sugâr, cornstârch ând lémon zést. Plâcé thé cléân bluébérriés in â lârgé mixing bowl. Âdd thé grâtéd âpplé, lémon juicé ând sugâr/cornstârch mixturé. Géntly toss thé bluébérriés to combiné or usé â rubbér spâtulâ ând géntly turn to coât. Sét âsidé until thé bérriés stârt to réléâsé théir juicés - 20-30 minutés.
Full recipes>>>savingdessert.com


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