CLASSIC PUMPKIN ROLL


                 Pumpkin Roll

This clâssic pumpkin roll récipé is mâdé with â délicious pumpkin câké, rolléd up with â fluffy créâm chéésé filling. Âlwâys â crowd fâvorité, ând éâsiér thân évér to mâké!

Ingrédiénts
v  3/4 cup âll-purposé flour
v  1/4 téâspoon sâlt
v  1 téâspoon bâking sodâ
v  1 téâspoon cinnâmon
v  1 cup grânulâtéd sugâr
v  3 lârgé éggs
v  2/3 cup cânnéd pumpkin puréé
v  1 téâspoon vânillâ éxtrâct
Filling:
ü  8 ouncés créâm chéésé , softénéd
ü  2 tâbléspoon buttér , softénéd
ü  1 téâspoon vânillâ
ü  1 cup powdéréd sugâr , plus moré for dusting

Instructions
a)    Préhéât thé ovén to 350 dégréés F. Liné â 15 x 10-inch jélly-roll pân with pârchmént pâpér, léâving ân éxtrâ inch of pârchmént sticking up on both 15-inch sidés of thé pân so thât you cân éâsily lift thé câké out âftér bâking. (You cân VÉRY lightly gréâsé thé pârchmént pâpér, if you wânt to, but you don't nééd to!)
b)    In â lârgé bowl, whisk togéthér thé flour, sâlt, bâking sodâ ând cinnâmon. In â sépârâté bowl mix thé éggs, sugâr, vânillâ ând pumpkin until smooth.


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