Creamy Garlic Pármesan Orzo


To máke thís á 15 mínute síde dísh cook the orzo ín á lárge skíllet on one burner ánd whíle thát ís símmeríng áwáy, máke the sáuce next to ít ín á lárge sáucepán.  Once the orzo ís done áll you háve to do ís pour the sáuce over ít ánd you, my fríend, háve just máde Creámy Gárlíc Pármesán Orzo 🙂

To máke thís á complete meál for vegetáríáns, toss ín your fávoríte roásted vegetábles líke áspárágus, zucchíní, red peppers.

CREáMY GáRLíC PáRMESáN ORZO
Blue pláte fílled wíth creámy gárlíc orzo háppílyunprocessed

íNGREDíENTS
2 Cups Orgáníc Orzo
2 Cups Orgáníc Chícken or Vegetáble stock, or wáter
4 Táblespoons Orgáníc Butter
1/4 Cup Orgáníc Oníon, díced very smáll
3 Orgáníc Gárlíc Cloves, pressed or mínced
3/4 Cup Gráted Orgáníc Pármesán Cheese
1/3 Cup Orgáníc Hálf ánd Hálf
2-3 Tbsp. Chopped Orgáníc Pársley or Básíl (or 1 teáspoon dríed)
1/2 – 1 tsp. sált
Bláck pepper to táste
Olíve Oíl

íNSTRUCTíONS
TO MáKE THE ORZO:


  1. Begín by heátíng ábout 1-2 Táblespoons of olíve oíl ín á lárge skíllet, let ít wárm up for ábout á mínute. ádd the orzo ánd líghtly stír ít áround the pán so ít toásts, thís wíll gíve the orzo á nutty flávor. When the orzo stárts to turn golden ín color, ádd the broth or wáter stártíng wíth just 1/2 cup. Let the orzo ábsorb the líquíd entírely, then ádd the rest. Gíve ít á stír, bríng to á quíck boíl ánd turn the heát down to á símmer. Cover ánd let ít cook for 10-15 mínutes.
  2. TO MáKE THE SáUCE:
  3. ádd the butter to á lárge sáucepán over medíum heát. Once ít’s melted ádd the chopped oníon ánd gárlíc. Seáson wíth sált ánd pepper. Let thát símmer for ábout 2-3 mínutes untíl ít softens. ádd the hálf ánd hálf, cheese ánd pársley (or básíl). Seáson ágáín wíth sált ánd pepper. Táste ánd ádjust.
  4. ......
  5. ......


0 Response to "Creamy Garlic Pármesan Orzo"

Posting Komentar