This mârinâdé is not ât âll ovérpowéring, in fâct I béliévé it énhâncés thé flâvor of thé méât.
This is â win – win for mé bécâusé I LOVÉ thé flâvor of â mârinâtéd burgér. Wé usé 80/20 ground chuck so thé burgér is plénty juicy. Léânér ground bééf/sirloin cân dry out éâsily whén grilléd ând wé cân’t hâvé â dry burgér on Fâthér’s Dây! Wé hâvé â féw tips whén it comés to grilling burgérs so bé suré to chéck out thé récipé. It mây not bé â néw téchniqué, but it works évéry timé!
 juicy ând flâvorful burgér thât tâstés liké â gréât stéâk!
Ingrédiénts
Ø 2 tâbléspoons olivé oil
Ø 1 tâbléspoon brown sugâr
Ø 3 clovés gârlic, pééléd ând quârtéréd
Ø 2 tâbléspoons bâlsâmic vinégâr
Ø 1/2 téâspoon driéd mustârd
Ø 2 téâspoons grâtéd frésh gingér
Ø 2 tâbléspoons low sodium soy sâucé
Ø 1 téâspoon séâsonéd sâlt, or your fâvorité stéâk séâsoning
Ø lots of crâckéd blâck péppér
Ø 1/2 téâspoon réd péppér flâkés
Ø 1 téâspoon Worcéstérshiré sâucé
For thé burgérs:
v 2 1/4 pounds ground chuck, 80% to 20% fât râtio
v 6 buns, buttéréd ând toâstéd
Optionâl Toppings:
ü chéésé, léttucé, tomâto, picklés, onion, mâyonnâisé, kétchup, étc.
Instructions
1. Dividé thé ground chuck into 6 équâl portions, 6 ouncés éâch. Form into 5-inch widé pâttiés with â déép indéntâtion in thé middlé. Plâcé in â lârgé shâllow, glâss bâking pân.
2. Mix âll mârinâdé ingrédiénts togéthér in â smâll bowl ând pour ovér thé burgér pâttiés.
3. Covér with plâstic wrâp ând réfrigérâté for ât léâst 1 hour or longér if désiréd, turning ât léâst oncé.
4. Cléân thé grill grâtés with â wiré brush.
Full recipes>>>savingdessert.com
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