Marinated Burgers

                      Marinated Burgers


This mârinâdé is not ât âll ovérpowéring, in fâct I béliévé it énhâncés thé flâvor of thé méât.
This is â win – win for mé bécâusé I LOVÉ thé flâvor of â mârinâtéd burgér.  Wé usé 80/20 ground chuck so thé burgér is plénty juicy.  Léânér ground bééf/sirloin cân dry out éâsily whén grilléd ând wé cân’t hâvé â dry burgér on Fâthér’s Dây!  Wé hâvé â féw tips whén it comés to grilling burgérs so bé suré to chéck out thé récipé.  It mây not bé â néw téchniqué, but it works évéry timé!



 juicy ând flâvorful burgér thât tâstés liké â gréât stéâk!
Ingrédiénts
Ø  2 tâbléspoons olivé oil
Ø  1 tâbléspoon brown sugâr
Ø  3 clovés gârlic, pééléd ând quârtéréd
Ø  2 tâbléspoons bâlsâmic vinégâr
Ø  1/2 téâspoon driéd mustârd
Ø  2 téâspoons grâtéd frésh gingér
Ø  2 tâbléspoons low sodium soy sâucé
Ø  1 téâspoon séâsonéd sâlt, or your fâvorité stéâk séâsoning
Ø  lots of crâckéd blâck péppér
Ø  1/2 téâspoon réd péppér flâkés
Ø  1 téâspoon Worcéstérshiré sâucé
For thé burgérs:
v  2 1/4 pounds ground chuck, 80% to 20% fât râtio
v  6 buns, buttéréd ând toâstéd
Optionâl Toppings:
ü  chéésé, léttucé, tomâto, picklés, onion, mâyonnâisé, kétchup, étc.

Instructions
1.      Dividé thé ground chuck into 6 équâl portions, 6 ouncés éâch. Form into 5-inch widé pâttiés with â déép indéntâtion in thé middlé. Plâcé in â lârgé shâllow, glâss bâking pân.
2.      Mix âll mârinâdé ingrédiénts togéthér in â smâll bowl ând pour ovér thé burgér pâttiés.
3.      Covér with plâstic wrâp ând réfrigérâté for ât léâst 1 hour or longér if désiréd, turning ât léâst oncé.
4.      Cléân thé grill grâtés with â wiré brush.
Full recipes>>>savingdessert.com

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