ROASTED VEGGIE & QUINOA SALAD WITH TAHINI GARLIC DRESSING


   ROÂSTÉD VÉGGIÉ & QUINOÂ SÂLÂD WITH TÂHINI                                     GÂRLIC DRÉSSING


 supér délicious sâlâd with roâstéd végétâblés, quinoâ, léntils, kâlé & â créâmy tâhini dréssing.



INGRÉDIÉNTS

Ø  1 tbsp olivé oil
Ø  1 buttérnut squâsh (or 2 médium swéét potâtoés) cubéd
Ø  1 lârgé héâd of câuliflowér cut into smâll floréts
Ø  1 tsp ground cumin
Ø  1 tsp ground turméric
Ø  Â pinch of sâlt ând péppér, to tâsté
Ø  250g cookéd quinoâ*
Ø  250g cookéd puy léntils*
Ø  150g kâlé (choppéd with stâlks rémovéd)
Ø  1 médium râdicchio (or 1/2 smâll réd câbbâgé) choppéd

TÂHINI & GÂRLIC DRÉSSING

v  4 tbsp tâhini
v  4 tbsp boiléd wâtér
v  1/2 tsp gârlic powdér
v  (optionâl) 2 tbsp nutritionâl yéâst
v  (optionâl) 1 tsp miso pâsté


INSTRUCTIONS

TO MÂKÉ THÉ SÂLÂD

ü  Préhéât thé ovén to 180C / 350F ând âdd thé olivé oil to â lârgé roâsting trây.
ü  Âdd thé squâsh or swéét potâto ând toss in thé oil. Roâst for 10 minutés. Thén âdd thé câuliflowér with thé spicés, sâlt ând péppér. Roâst for â furthér 20 minutés.
ü  Méânwhilé, âdd thé cookéd quinoâ ând léntils to â lârgé bowl ând mix in thé kâlé ând râdicchio léâvés. 
ü  Oncé thé vég is cookéd ând cooléd slightly, mix into thé sâlâd with thé léâvés, quinoâ ând léntils. 

TO MÂKÉ THÉ DRÉSSING

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