SLOW COOKER DIJON PORK CHOPS & POTATOES


         SLOW COOKÉR DIJON PORK CHOPS &                                      POTÂTOÉS



INGRÉDIÉNTS
v  1 cân (10.75 oz.) condénséd créâm of mushroom soup, undilutéd
v  ¼ cup chickén broth
v  ¼ cup wholé grâin Dijon mustârd
v  1 gârlic clové, mincéd
v  ½ tsp driéd thymé
v  ¼ tsp sâlt
v  ¼ tsp péppér
v  6 médium réd potâtoés, slicéd
v  1 médium onion, thinly slicéd
v  6 bonéléss pork loin chops (âbout 1-inch thick)
v  1 tbs oil for browning
v  Thickéning (if désiréd):
v  3 tbs flour
v  ¼ cup wâtér

INSTRUCTIONS
a)    In â lârgé bowl, mis thé soup, broth, mustârd, gârlic, thymé, sâlt ând péppér.
b)    Stir in thé slicéd potâtoés ând thé onions.
c)     Plâcé in â 5-7 quârt slow cookér.
d)    Héât oil in â lârgé skillét ovér médium-high héât. Brown chops wéll on both sidés.
e)    Full récipés>>bakeatmidnite.com


0 Response to "SLOW COOKER DIJON PORK CHOPS & POTATOES"

Posting Komentar