My mother’s coworker from chíná sháred thís ámázíng spríng roll recípe wíth us ánd we fell ín love wíth ít. We used to máke these rolls usíng egg roll wráppers but áfter díscoveríng spríng roll wráppers we cán’t go báck. The crunchy texture of fríed spríng rolls cán’t compáre to egg rolls. í personálly thínk egg roll wráppers áre too heávy ánd thíck, but íf you prefer egg roll wráps, they wíll work ás well. íf you plán to use spríng roll wráppers they cán be found ín ásíán food márkets. Thís recípe mákes ábout 35 spríng rolls. í líke to máke á full bátch ánd freeze hálf of them for láter. Thát wáy í háve pre-máde spríng rolls reády to cook. íf you go ábout freezíng some of the spríng rolls, freeze them on á cookíe sheet ín á síngle láyer. Once they áre frozen solíd, pláce them ín áír tíght contáíner or zíplock bágs.
íngredíents:
1 lb ground chícken thíghs
1/2 medíum cábbáge (ábout 32 oz)
1/3 cup díced celery
1 cárrot, shredded (ábout 1 cup)
3/4 cup oníon
3 oz uncooked ríce noodles
ábout 35 spríng roll wráps
1/2 tsp bláck pepper
1 tsp sált (use 3/4 tsp íf you plán díp the spríng rolls ín soy sáuce)
Cánolá oíl for fryíng
ínstructíons:
1 . Heát 2 tbsp oíl ín á smáll pán ánd sáuté the chopped oníon untíl tránslucent.
2 . ádd the chopped celery to the oníon ánd sáuté for ánother 2-3 mínutes.
3 . Pláce the beán threáds ín á heátproof bowl ánd submerge them ín boílíng wáter for ábout 4-5 mínutes. Dráín the wáter out usíng á mesh stráíner ánd roughly cut through the noodles wíth kítchen sheers.
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