The Perfect Peach Pie

               Thé Pérféct Péâch Pié 


Ingrédiénts

Ø  Pié crust récipé yiélding two crusts for â 9 inch pié or
Ø  1 pâckâgé pâstry for â 9 inch doublé crust pié 15 ouncé
Ø  5 cups slicéd péâchés ( slicé thé péâchés âbout 1/2 inch thick)
Ø  1 égg béâtén
Ø  1 Tâbléspoon lémon juicé
Ø  1/4 cup âll purposé flour
Ø  1/4 cup cornstârch
Ø  3/4 cup whité sugâr
Ø  1/4 cup brown sugâr
Ø  1/2 téâspoon cinnâmon
Ø  1/4 téâspoon sâlt
Ø  2 Tâbléspoons cold buttér


Instructions

Ø  1. Préhéât ovén to 450 dégréés
Ø  2. In â lârgé bowl combiné thé slicéd péâchés ând lémon juicé, géntly toss togéthér. Plâcé thé slicéd péâchés in â colândér to drâin. Don't skip this stép, this éliminâtés somé of thé juicé so your pié won't bé soupy âftér it's cut. Whén I drâinéd my péâchés I colléctéd âlmost â 1/4 cup of juicé. Drâin péâchés âbout 10 - 15 minutés. Plâcé drâinéd péâchés in â lârgé bowl.
Ø  3. Plâcé oné homémâdé or pré-mâdé pié crust in thé bottom of â 9 inch pié pân. Brush thé pié crust (bottom ând sidés) with â littlé of thé béâtén égg. This kééps thé crust from gétting soggy. Kéép thé rést of thé béâtén égg to brush on thé top crust.
Ø  4. In â médium sizé bowl combiné thé flour,cornstârch,sugârs,cinnâmon ând sâlt. Stir to combiné. Pour thé flour mixturé ovér thé drâinéd péâchés ând géntly fold thém togéthér.

Full récipés>>>bunnyswarmoven.net

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