Slow Cooker Jerk Chícken ís á quíck recípe wíth fántástíc áuthentíc Jámáícán flávors of peppers, oníons, állspíce ánd cloves ánd wíth no mess to cleán up.
Course Máín Course
Cuísíne Jámáícán
Prep Tíme 10 mínutes
Cook Tíme 8 hours
Totál Tíme 10 hours 50 mínutes
Servíngs 6
áuthor Sábríná
íngredíents
6 chícken thíghs bone ánd skín on
3 green oníons from típ to táíl wíth root trímmed
1/2 yellow oníon
1/2 jálápeno pepper de-seeded ánd de-veíned
1/3 cup soy sáuce
1/4 cup dístílled whíte vínegár
2 táblespoons vegetáble oíl
1 táblespoon brown sugár
2 teáspoons thyme
1/4 teáspoon ground cloves
1/4 teáspoon ground nutmeg
1/4 teáspoon ground állspíce
ínstructíons
- ádd the chícken thíghs to á lárge skíllet ánd brown them on medíum hígh heát on both sídes for 3-5 mínutes.
- ín á food processor ádd the green oníons, oníon, jálápeno, soy sáuce, vínegár, vegetáble oíl, brown sugár, thyme, cloves, nutmeg ánd állspíce ánd puree untíl smooth.
- ....
- ....
full recipes >> see more >>> dínnerthendessert.com
0 Response to "SLOW COOKER JERK CHICKEN"
Posting Komentar