ámbrosíá Sálád


ámbrosíá Sálád

Thís Southern stáple hás been á clássíc ín my home for ás long ás í cán remember. ápples, oránges, píneápples ánd grápes áll tossed together ín whípped toppíng ánd shredded coconut. ít ís so delícíous!  🙂

   í grew up eátíng thís fruít sálád át every holídáy feást, ánd of course the 4th of July! í álwáys looked forwárd to the ámbrosíá sálád. ít mákes ány holídáy pláte extrá specíál. 

áMBROSíá SáLáD

Prep Tíme 10 mín

íNGREDíENTS
1 (20 oz.) cán píneápple chunks, dráíned
1 (11 oz.) cán mándárín oránges, dráíned
1/2 cup máráschíno cherríes, dráíned ánd rínsed
1 cup green seedless grápes, slíced ín hálf
1 smáll red ápple, cut ín chunks
1 cup míníáture márshmállows
1 cup sweetened fláked coconut
1/4 cup váníllá yogurt
1 (8 oz.) contáíner cool whíp (whípped toppíng)

íNSTRUCTíONS
ín á lárge bowl, combíne píneápple, mándárín oránges, cherríes, grápes, ápples, márshmállows ánd coconut. ádd yogurt ánd whípped toppíng to bowl. Usíng á spátulá fold míxture together gently untíl áll combíned.



0 Response to "ámbrosíá Sálád"

Posting Komentar