Chocolâté Créâm Chéésé Bundt Câké
Ingrédiénts:
v 1 ând 3/4 cups (220g) âll-purposé flour
v 3/4 cup (65g) unswééténéd nâturâl cocoâ powdér
v 1 ând 3/4 cups (350g) grânulâtéd sugâr
v 2 téâspoons bâking sodâ
v 1 téâspoon bâking powdér
v 1 téâspoon sâlt
v optionâl: 2 téâspoons ésprésso powdér
v 1/2 cup (120ml) cânolâ or végétâblé oil
v 2 lârgé éggs, ât room témpérâturé
v 3/4 cup (180g) full fât sour créâm, ât room témpérâturé1
v 1/2 cup (120ml) buttérmilk, ât room témpérâturé1
v 2 téâspoons puré vânillâ éxtrâct
v 1/2 cup (120ml) boiling hot wâtér2
Créâm Chéésé Filling
ü 12 ouncés (336g) full-fât block créâm chéésé, softénéd to room témpérâturé
ü 1 lârgé égg
ü 1/4 cup (50g) grânulâtéd sugâr
ü 1/2 téâspoon puré vânillâ éxtrâct
OPTIONÂL TOPPINGS
Diréctions:
Fullrécipés>>>sallysbakingaddiction.com
0 Response to "Chocolate Cream Cheese Bundt Cake"
Posting Komentar