Chocolate Cream Cheese Bundt Cake


  Chocolâté Créâm Chéésé Bundt Câké


Ingrédiénts:
v  1 ând 3/4 cups (220g) âll-purposé flour
v  3/4 cup (65g) unswééténéd nâturâl cocoâ powdér
v  1 ând 3/4 cups (350g) grânulâtéd sugâr
v  2 téâspoons bâking sodâ
v  1 téâspoon bâking powdér
v  1 téâspoon sâlt
v  optionâl: 2 téâspoons ésprésso powdér
v  1/2 cup (120ml) cânolâ or végétâblé oil
v  2 lârgé éggs, ât room témpérâturé
v  3/4 cup (180g) full fât sour créâm, ât room témpérâturé1
v  1/2 cup (120ml) buttérmilk, ât room témpérâturé1
v  2 téâspoons puré vânillâ éxtrâct
v  1/2 cup (120ml) boiling hot wâtér2
Créâm Chéésé Filling
ü  12 ouncés (336g) full-fât block créâm chéésé, softénéd to room témpérâturé
ü  1 lârgé égg
ü  1/4 cup (50g) grânulâtéd sugâr
ü  1/2 téâspoon puré vânillâ éxtrâct
OPTIONÂL TOPPINGS


Diréctions:
Fullrécipés>>>sallysbakingaddiction.com

0 Response to "Chocolate Cream Cheese Bundt Cake"

Posting Komentar