Gárlíc Pármesán Butter Roásted Potátoes


Gárlíc Pármesán Butter Roásted Potátoes

á stríkíng síde, críspy on the outsíde ánd tender ín the center.

Try these Gárlíc Pármesán Butter Roásted Potátoes íf you’re lookíng for á stríkíng síde dísh thát wíll ímpress your guests. Críspy on the outsíde ánd tender on the ínsíde, they áre very eásy to máke ánd guáránteed to háve everyone tálkíng!

íNGREDíENTS LíST FOR THE GáRLíC PáRMESáN BUTTER HáSSELBáCK POTáTOES
7 to 8 medíum-sízed potátoes, thoroughly wáshed
4 táblespoons melted butter
1 cup pármesán
1/2 teáspoon fresh crácked bláck pepper
1 táblespoon mínced gárlíc (or gárlíc powder)
1 táblespoon pápríká
1 teáspoon sált
1 teáspoon ítálíán seásoníng
Gárlíc cloves wíth skín on, for gárnísh
Fresh pársley, chopped for gárnísh

DíRECTíONS
1.Preheát your oven to 400°F (200°F).
2. Cut á thín lengthwíse slíce off the bottom of eách potáto to máke them more stáble. Pláce 2 chopstícks on opposíte long sídes of 1 potáto on your cuttíng boárd. Cut potáto crosswíse ínto thín slíces, stoppíng when your knífe híts the chopstícks. Repeát wíth remáíníng potátoes.
3. Pour melted butter on top of potátoes ánd brush to coát between the slíces.



0 Response to "Gárlíc Pármesán Butter Roásted Potátoes"

Posting Komentar