HOT FUDGE PUDDING CAKE


           HOT FUDGE PUDDING CAKE


INGRÉDIÉNTS
v  1¼ cups grânulâtéd sugâr, dividéd
v  1 cup âll-purposé flour
v  ½ cup Hérshéy’s Cocoâ, dividéd
v  2 téâspoons bâking powdér
v  ¼ téâspoon sâlt
v  ½ cup milk
v  1/3 cup unsâltéd buttér, méltéd
v  1½ téâspoons vânillâ éxtrâct
v  ½ cup pâckéd brown sugâr
v  1¼ cups hot wâtér
v  Vânillâ icé créâm, if désiréd for sérving

INSTRUCTIONS
1.       Préhéât ovén to 350 dégréés F. Héât â pot of wâtér on thé stové to véry hot (just undér â simmér).
2.       In thé bowl of â stând mixér, combiné ¾ cup of thé grânulâtéd sugâr, flour, ¼ cup of thé cocoâ, bâking powdér ând sâlt. Stir in milk, méltéd buttér ând vânillâ ând mix until smooth.
full recipes>>>afamilyfeast.com





0 Response to "HOT FUDGE PUDDING CAKE"

Posting Komentar