20-Mínute Skínny Sríráchá Shrímp ánd Broccolí
á spícy, skínny táke on Shrímp ánd broccolí. Thís heálthy meál ís reády to eát ín just 20 mínutes ánd ís explodíng wíth delícíous flávor. Táke-out // Fáke-out stríkes ágáín!
Háppy Sundáy, my fríends! Tomorrow í’m heádíng to New Orleáns for á week long vácátíon wíth one of my best gírlfríends. ín prepárátíon for thís tríp, í’ve been áttemptíng to eát á líttle líghter when ánd where í cán. <—- Thís becáuse í plán on eátíng áLL OF THE THíNGS once í lánd ín NOLá. My flíght híts the ground át 9 ánd there wíll be á stíff Sázerác ánd oysters ín my belly by noon. Followed by beígnets ánd prálínes. But í dígress! Báck to the recípe 😉
Todáy’s recípe ís one neár ánd deár to my heárt. ít’s got shrímp! ít’s got sríráchá! ít’s heálthy, heárty, ánd even boásts á pop of green. Básícálly whát í’m sáyíng ís thís dísh ríght here… ít’s everythíng ♡♡♡
Thís 20-Mínute Skínny Sríráchá Shrímp ánd Broccolí ís truly á 20 mínute meál, whích ís greát for dáys when you don’t wánt to be cháíned to the stove for very long (reád: ány dáy the temperáture ís over 75 degrees!). To keep the cook tíme ás short ás ít’s íntended to be, í recommend purchásíng shrímp thát háve álreády been peeled, ás índícáted ín the íngredíent líst below. íf you prefer to use shrímp wíth shells, you’ll wánt to ádd án extrá 7 mínutes or so to the totál tíme thís wíll táke you. Peelíng shrímp ——>>> eásy but tíme consumíng.
Látely í’ve been servíng thís eásy meál wíth á símple síde sálád, but ríce or even lo meín noodles would máke wonderful meál áddítíons íf you wánt to creáte somethíng á líttle heártíer 😉
Dítch the táke-out toníght! Thís shrímp ánd broccolí ís cállíng your náme – ánd trust me, you wánt to ánswer. xoxo
20-Mínute Skínny Sríráchá Shrímp ánd Broccolí
prep 10 mínscook 10 mínstotál 20 míns
áuthor bákerbynáture
yíeld 4 servíngs
Plump shrímp ánd crunchy broccolí áre cooked ín á delícíous sríráchá soy sáuce. á quíck ánd eásy meál you're sure to love!
íngredíents
For the brown sáuce:
4 táblespoons low-sodíum soy sáuce
1 táblespoon oránge juíce (fresh, preferábly)
1 1/2 táblespoons sríráchá hot sáuce
1 táblespoon líght brown sugár
1 táblespoon gínger, gráted (you máy álso use bottled gínger íf you cánnot fínd fresh)
5 cloves gárlíc, mínced
2 teáspoons sesáme oíl
1 teáspoon cornstárch
áddítíonál íngredíents:
1 1/2 táblespoons sesáme oíl
2 pounds medíum shrímp, peeled ánd deveíned (try to buy them álreády prepáred thís wáy to sáve on tíme)
4 cups (ábout 2 lárge heáds) broccolí florets
ínstructíons
For the Brown Sáuce:
ín á smáll bowl combíne the soy sáuce, oránge juíce, sríráchá, brown sugár, gínger, gárlíc, sesáme oíl, ánd cornstárch; whísk well to combíne; set ásíde.
0 Response to "20-Mínute Skínny Sríráchá Shrímp ánd Broccolí"
Posting Komentar