CRÉÂMY TOMÂTO & ROÂSTÉD VÉG RISOTTO (VÉGÂN)
INGRÉDIÉNTS
FOR THÉ ROÂSTÉD VÉGÉTÂBLÉS
Ø 300 g chérry tomâtoés
Ø 2 réd péppérs
Ø 1 lârgé courgétté zucchini
Ø Â générous pinch of sâlt ând péppér
FOR THÉ RISOTTO
v 1 lârgé réd onion dicéd
v 3 gârlic clovés mincéd
v 250 ml pâssâtâ
v Âpprox 6 sun-driéd tomâtoéschoppéd into smâll chunks
v  smâll bunch of frésh bâsiltorn
v sâlt ând péppér to tâsté
v Optionâl végân pârmésân or "nooch" to sérvé
INSTRUCTIONS
TO ROÂST THÉ VÉGÉTÂBLÉS
Ø Préhéât thé ovén to 180C / 350F ând âdd thé olivé oil to â roâsting tin.
Ø Chop thé végétâblés into smâll chunks ând spréâd out in thé tin, âdding thé sâlt ând péppér béforé giving évérything â shâké to coât.
Ø Roâst for 30 minutés.
TO MÂKÉ THÉ RISOTTO
a) Méânwhilé, âdd olivé oil to â shâllow câssérolé dish or lârgé frying pân, on â low-médium héât.
b) Sâuté thé onion for â féw minutés béforé âdding thé mincéd gârlic ând cooking for ânothér minuté.
c) Stir in thé ricé with thé vinégâr ând stir for âpprox 30 séconds, to coât it in thé oil.
Full recipes>>>wallflowerkitchen.com
0 Response to "CREAMY TOMATO & ROASTED VEG RISOTTO (VEGAN)"
Posting Komentar