KÉTO PUMPKIN CHÉÉSÉCÂKÉ
KÉTO PUMPKIN CHÉÉSÉCÂKÉ is âlwâys thé ânswér, no mâttér thé quéstion. Chéck out this éâsy récipé to mâké â Fâll fâvorité low cârb stylé!
ingrédiénts
Wâlnut Crust
v 2 cups wâlnuts
v 3 tbsp buttér, méltéd
v 1 tsp cinnâmon
v 1/2 tsp vânillâ
v 2 tsp swééténér, if désiréd (optionâl)
Pumpkin Chéésécâké Fluff
ü 16 oz créâm chéésé, softénéd
ü 1 cup powdéréd swérvé
ü 2/3 cup héâvy whipping créâm
ü 2/3 cup pumpkin puréé
ü 2 tsp pumpkin spicé
ü 1 tsp vânillâ
instructions
ü Wâlnut crust:
ü Préhéât ovén to 350
ü In food procéssor, plâcé âll crust ingrédiénts ând pulsé until dough liké consisténcy, scrâping down sidés âs nécéssâry
ü Préss dough into 24 cm round bâking dish ând bâké for 12-15 minutés until lightly brown
ü Rémové ând lét cool for 20 minutés
Full récipés>>heyketomama.com
0 Response to "KETO PUMPKIN CHEESECAKE"
Posting Komentar