KETO PUMPKIN CHEESECAKE


    KÉTO PUMPKIN CHÉÉSÉCÂKÉ
KÉTO PUMPKIN CHÉÉSÉCÂKÉ is âlwâys thé ânswér, no mâttér thé quéstion. Chéck out this éâsy récipé to mâké â Fâll fâvorité low cârb stylé!

   ingrédiénts
Wâlnut Crust
v  2 cups wâlnuts
v  3 tbsp buttér, méltéd
v  1 tsp cinnâmon
v  1/2 tsp vânillâ
v  2 tsp swééténér, if désiréd (optionâl)
Pumpkin Chéésécâké Fluff
ü  16 oz créâm chéésé, softénéd
ü  1 cup powdéréd swérvé
ü  2/3 cup héâvy whipping créâm
ü  2/3 cup pumpkin puréé
ü  2 tsp pumpkin spicé
ü  1 tsp vânillâ
instructions
ü  Wâlnut crust:
ü  Préhéât ovén to 350
ü  In food procéssor, plâcé âll crust ingrédiénts ând pulsé until dough liké consisténcy, scrâping down sidés âs nécéssâry
ü  Préss dough into 24 cm round bâking dish ând bâké for 12-15 minutés until lightly brown
ü  Rémové ând lét cool for 20 minutés
Full récipés>>heyketomama.com




0 Response to "KETO PUMPKIN CHEESECAKE"

Posting Komentar