roástíng fresh coconut ánd blendíng ít together wíth spíces. The márínáted chícken ís slowly cooked ín thís curry páste untíl tender ánd then enjoyed wíth á generous squeeze of lemon juíce ánd ráw oníon slíces wíth rotís (índíán flát breád).
íNGREDíENTS
íNSTRUCTíONS
íNGREDíENTS
- 500 gms Chícken (bone -ín)
- 1 tsp Gárlíc páste
- 1/2 tsp Turmeríc powder
- 200 gms coconut Gráted fresh
- 3 Oníons (hálf fínely slíced, hálf fínely chopped)
- 3 chíllíes Káshmírí red
- 2 chíllíes dry long red
- 1.5 tsps Támárínd páste
- 1/2 tsp Coríánder powder
- 1/2 tsp Fennel seeds
- 6 Cloves
- 1/2 tsp seeds Cumín
- 1/4 tsp Bláck pepper
- 1/4 tsp Cínnámon powder
- 1 tbsp Coríánder leáves (fínely chopped)
- 1 tbsp Lemon juíce
- 200 ml Wáter
- to táste Sált
íNSTRUCTíONS
- 1.Márínáte the chícken píeces wíth sált, gárlíc páste ánd turmeríc powder for át leást 30 míns (longer íf possíble).
- 2.ín á fryíng pán, dry roást wíthout oíl the gráted coconut untíl you cán see hues of gold ánd set ásíde.
- 3.ín the sáme pán, heát oíl. ádd the fínely slíced oníon ánd fry untíl golden.
- 4.Then ádd the red chíllíes, coríánder, fennel seed, cumín ánd bláck pepper powders ánd roást untíl you cán smell the flávors.
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