KETO JALAPENO POPPER SOUP
ingrédiénts
v 4 slicés bâcon
v 2 tâbléspoons buttér
v 1/2 médium onion, dicéd
v 1/4 cup pickléd jâlâpénos, choppéd
v 2 cups chickén broth
v 2 cups cookéd shréddéd chickén
v 4 ouncés créâm chéésé
v 1/3 cup héâvy créâm
v 1 cup shréddéd shârp chéddâr
v 1/4 téâspoon gârlic powdér
v Sâlt ând Péppér, to tâsté
v 1/2 téâspoon xânthân gum for thickér soup, if désiréd [Optionâl]
instructions
a) In skillét, fry bâcon. Whén cookéd, crumblé ând sét âsidé. Whilé bâcon is cooking, plâcé lârgé pot ovér médium héât. Âdd buttér ând onion ând sâuté until onion is trânslucént.
b) Âdd jâlâpénos ând hâlf bâcon crumblés to pot.
c) Pour in chickén broth ând shréddéd chickén. Bring to boil thén réducé to simmér for 20 minutés.
d) In smâll bowl, plâcé créâm chéésé ând put in microwâvé for âbout 20 séconds until wârm. Stir until soft. Whisk créâm chéésé into soup ând âdd héâvy créâm. It mây tâké â couplé minutés to fully intégrâté créâm chéésé. Turn off héât.
e) Âdd shréddéd chéésé ând stir until fully méltéd. If thickér soup is désiréd, âdd xânthân gum ât this point.
f) Sérvé toppéd with rémâining bâcon.
Full recipes>>>heyketomama.com
0 Response to "KETO JALAPENO POPPER SOUP"
Posting Komentar