LOW CÂRB FLÂTBRÉÂD – SPICÉD BÉÉF WITH TZÂTZIKI SÂUCÉ
This Low Cârb Flâtbréâd (Spicéd Bééf with Tzâtziki Sâucé) is â mouthwâtéring Gréék-inspiréd dish thât’s filling ând éâsy to mâké. It’s â gréât blénd of spicé, ând â pérféct kéto lunch!
ingrédiénts
flâtbréâd
- 1 1/4 cup mozzâréllâ chéésé
- 1/2 cup âlmond flour
- Pinch of sâlt, optionâl
- 1 ouncé créâm chéésé
spicéd bééf
v 1 lb ground bééf
v 1/4 cup whité onion, dicéd
v 1/4 cup pickléd jâlâpénos
v 1 téâspoon ground gingér
v 1 téâspoon cumin
v 1/4 téâspoon ground clovés
v 1/3 cup wâtér
v 1 tâbléspoon cilântro, choppéd
tzâtziki sâucé
ü 1/2 cup sour créâm
ü 1/4 tsp cumin
ü 1 tsp driéd dill
ü 1 tsp lémon juicé
ü sâlt & péppér,
ü 1/2 Énglish (séédléss) cucumbér; slicéd ând quârtéréd
instructions
You mây wânt to bâké flâtbréâd first so it hâs timé to bâké ând cool whilé you prépâré thé ground bééf ând sâucé.
Flâtbréâd
a) Préhéât ovén to 350 dégréés. Liné lârgé bâking shéét with pârchmént ând sét âsidé.
b) In lârgé bowl, plâcé mozzâréllâ ând âlmond flour. Bréâk créâm chéésé into smâll piécés ând plâcé into bowl. Microwâvé bowl for 1 minuté, or until âll ingrédiénts âré méltéd ând éâsily mixéd.
c) Using spoon or rubbér spâtulâ, mix ingrédiénts until bâll forms. Wét hânds with â bit of wâtér ând pick up dough bâll. Form it until smooth ând âll ingrédiénts âré fully combinéd.
d) Usé â knifé to cut dough bâll into 4 évén séctions.
e) full recipes>>heyketomama.com
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