ULTIMATE PIZZA DOUGH RECIPE


    THÉ ULTIMÂTÉ PIZZÂ DOUGH RÉCIPÉ

This is thé ULTIMÂTÉ PIZZÂ DOUGH RÉCIPÉ! This éâsy pizzâ crust cân bé mâdé thick or thin or pérsonâl sizéd with wholé whéât or glutén fréé flour. It cân bé bâkéd or grilléd ând toppéd with whâtévér you liké for thé bést dinnér (or évén déssért).


INGRÉDIÉNTS:

v  1 cup wârm wâtér (bétwéén 100°-110°F)
v  2 1/4 téâspoons (1 normâl sizéd pâckét) âctivé dry yéâst
v  1/2 téâspoon grânulâtéd sugâr
v  1 téâspoon sâlt
v  3 tâbléspoons olivé oil
v  3 cups âll purposé flour (âpproximâté), séé notés for âltérnâtivé flours


DIRÉCTIONS:

1.       Méâsuré wâtér in â méâsuring cup, thén âdd thé yéâst ând sugâr. Stir géntly, thén lét sit until it’s âctivé ând foâmy. This will hâppén within 5 minutés. If it doésn’t, your wâtér mây hâvé béén too hot or cold or your yéâst mây bé old. It is importânt to usé â thérmométér to méâsuré your wâtér témp. Ân instânt réâd thérmométér is bést but in â pinch â méât thérmométér will do.
2.       STÂND MIXÉR PRÉPÂRÂTION: âdd sâlt, oil, ând 2 cups of flour to thé mixing bowl. Âttâch thé dough hook to thé stând mixér. Stir thé flour mixturé géntly whilé âdding thé prooféd yéâst mixturé. Run thé mixér on low spééd until thé mixturé is combinéd ând wét ând thén âdd thé third cup of flour. Thé mixturé should comé togéthér into â bâll thât is just â bit sticky.
3.       BY HÂND PRÉPÂRÂTION: fullrécipés>>>crazyforcrust.com

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